Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-17 15:12:00
Utolsó belépés:2009 december 15, 22:58
Pozitív visszajelzések:2
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0
 
Kedves Érdeklődő!

 Köszönöm, hogy megnézed az oldalamat, itt igyekszem minden fontos dolgot leírni a félreértések elkerülése végett.Ha valamit nem tüntettem fel az aukció leírásában, és te fontosnak tartod, mindenképpen kérdezz rá, minden kérdésre szívesen válaszolok.

 Licitet csak nyomos indok esetében törlök, kérlek ne licitálj poénból! Szívesen lemérek bármit többször is, küldök újabb képeket, stb, de mielőtt licitálsz kérdezz meg minden számodra fontos dolgot.

Mindig feltüntetem az általam árult dolgok állapotát, hibáit, stb. 99%-ban csak eredeti dolgaim vannak, nem vagyok híve a hamisítványoknak, ha vmi mégsem lenne eredeti, azt mindig jelzem az aukció oldalán, mert így korrekt.

 A megnyert áru ellenértékét,plusz a postaköltséget, kérlek előre fizesd ki vagy átutalással, vagy banki befizetéssel, ha megkaptam a pénzt egy pár napon belül küldöm az árut. A számlaszámaimat megtalálhatod minden aukció leírásánál a számlák az én nevemen vannak, ez szerepel majd a teszveszes emailben,amiben jelzik, hoyg te nyerted az aukciót, a felhasználóneved vagy ha azt nem szeretnéd vmilyen azonosító leírást tüntess fel a megjegyzésnél, hogy tudjam kitől jött az utalás, köszi!

 Ha az áru megnyerésétől számított két héten belül nem fizeted ki annak ellenértékét, kénytelen vagyok negatívat adni. Ha valami nagy problémád adódik, és jelzed felém, akkor tudok többet is várni, de kérlek ne élj vissza a türelmemmel!

 A megnyert áru személyes átvételéről mindig információt adok az aukció oldalán, minden más esetben postán tudom eljuttatni hozzád. Postai küldeményt csak ajánlva adok fel, ha kéred szívesen postázom tértivevénnyel is,ez plusz 125 Ft az ajánlott díjon felül, utánvétellel NEM postázok! A postán át nem vett, nem keresett küldeményekért felelősséget nem vállalok!

Ha egy aukciómnál szerepel licit nélküli ár, akkor cseréről is szó lehet, de csak addig amíg még nem licitált rá senki!

1 Ft-os aukcióknál ha már licitáltak  NEM tudok cserélni, hiszen ez nem lenne fair a többi licitálóval szemben.

 8000 Ft feletti vásárlásnál állom a postát(ajánlott levél, vagy standard postacsomag)! Törzsvevőknek(aki már min. 2-jára vásárol nálam) állandó 5% kedvezmény!

Köszönöm hogy végigolvastad, jó nézelődést kívánok, és sikeres licitálást!

Üdvözlettel: Purplecat