Vélemény:98.59 pozitív
Regisztrált:2010-03-13 13:20:46
Utolsó belépés:2019 február 15, 17:01
Pozitív visszajelzések:140
Semleges visszajelzések:5
Negatív visszajelzések:2

              ♣                                                    

                                                  Hali !!

              Köszi,hogy benéztél hozzám !

              Kérlek ha van időd és kedved, nézd meg az összes termékeimet   !!                                                                                                       Kellemes időtöltést kívánok !  

        Nagyon kérek mindenkit, csak úgy licitáljon, ha komolyan is gondolja a vásárlást!! 

                     Most következzenek a fontos tudnivalók, amikről licitálás előtt                                         úgy gondolom, jó, ha tudsz.

 Mindenkit nagyon kérek, hogy a licitállás előtt inkább kérdezzen,a kellemetlenségek elkerülése végett !!!

 

                                      AZ ÁTVÉTEL-FIZETÉS MÓDJAI

 

-ajánlott levélként (vagy 2 kg felett csomagként) (előre utalás után) - Fizetés banki átutalással (OTP), illetve - ha az utalás nem megoldható - bankszámlára történő befizetéssel (OTP). A licitált termékek ára + a postaköltség a magyar posta jelenlegi díjszabása szerint. Ha a termékeket buborékos borítékban, vagy elsőbbségi levélként kéred, a pluszköltséget felszámolom. 

 -sima levélként (előre utalás után) -  Fizetés módját lásd az ajánlott levélnél. Ebben az esetben sajnos nem tudok felelősséget vállalni azért, hogy a csomag meg is érkezik, így nem érzem jogosnak a negatív illetve semleges értékelést, ha Te így kéred, és nem kapod meg. Ez eddig még nem fordult elő, de az ördög nem alszik.

 

A licit megnyerésétől számított 3 munkanapod van arra, hogy felvedd velem a kapcsolatot (illetve hogy válaszolj a mail-emre, amit e célból írok), illetve összesen 5 munkanapod áll rendelkezésedre a termék(ek) árának átutalására Ennél többet csak különleges esetekben (előzetes egyeztetés még licitálás előtt) után tudok várni.  Ha ez így nem felel meg Neked, akkor kérlek ne licitálj nálam   


         Csere nem érdekel !!!  

 

                            Utánvéttel nem küldök semmit !!!it!!                                               Kérlek ne felejts el, értékelést készíteni !!

                                    AZ EURÓPIA UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG, VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN.A VEVŐ EZT A VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL   VESZI.          

                Amennyiben több terméket rendelsz egyszerre postaköltséget takaríthatsz meg.

             Köszönöm, hogy végigolvastad e pármondatos ismertetőt,                                   és további szép napot, és jó böngészést kívánok.