Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2010-05-15 16:29:32
Utolsó belépés:2019 március 13, 20:25
Pozitív visszajelzések:30
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Kedves Idelátogató, leendő Vásárlóm!

Ugyanezzel a felhasználónévvel 2007-2009 között több sikeres eladást folytattam le egy másik aukciós oldalon. Majd átjöttem ide a Zsibvásárra, mert a szóban forgó másik oldal mára teljesen elvesztette korrektségét. Az értékeléseim csak pozitívak voltak, és ezt a szintet igyekszem továbbra is fenntartani! (Az értékelések elérhetőek az említett oldalon.)

Egy kicsit rólam: fiatal felnőttként viszem ezt a piacot. Termékeim között van minden, ruha, cipő, kiegészítők, könyvek, elektronikai kütyűk, és még sorolhatnám. "Családi projekt", de én viszem az adminisztrációs részét.

Minden esetben lehetőséget adok személyes átvételre Budapesten, elsősorban a lakóhelyem közvetlen környékén, de általában a vásárlómmal közösen megbeszélt, mindkettőnek elérhető közelségben szoktuk letudni a bizniszt.

Postázás: kezdem egy "rossz hírrel" - utánvéttel NEM postázok! Postai úton vagy ajánlott levélként (légpárnás borítékban) vagy csomagként postázok. A postaköltség díja a mindenkori posta díjszabás szerint történik. A csomagolásért külön díjat NEM számolok fel annak ellenére, hogy én magam is pénzért veszem a csomagoláshoz szükséges anyagokat - pl.: légbuborékos boríték, csomagolópapír - és nem a "fámon terem". :)

Vásárlómat arra kérem, hogy a sikeres lecsapást követő egy héten belül keressen fel email-ben vagy telefonon! Ha előreláthatóan tudja, nem fog tudni írni egy héten belül, előzetesen legyen kedves szólni a terméknél üzenetben! Megértő típus vagyok. :) Viszont ha letelt az egy hét a nyertes licitet/lecsapást követően, de nem kaptam semmilyen megkeresést, akkor van 3 nap türelmi idő, melyben én keresem fel az illetőt (ezt rögtön az egy hét letelte után), viszont értékelés során semlegesnél jobbat nem adok. Ha sikertelenül telik el a türelmi idő, akkor negatív értékelés mellett a terméket újra listázom! (Remélem ilyenre sosem lesz példa. De miért is lenne, ugye? :) )

Jó nézelődést (és vásárolgatást) a termékeim között! :)

-------------------------------------------------------

AKCIÓ! (újra!)

Időtartama: 2017. november 1. - 2017. december 31.

Minden termékem árából 10% kedvezményt adok!*

A kedvezményt az elvitt árból kerül levonásra!

(Tehát ha egy 500 Ft-os kikiáltási áron lévő termékemet a licit során 510 Ft-ért viszi el, akkor 51 Ft kedvezményt kap, tehát 459 Ft-ért kapja meg az árut!)

* a kedvezmények nem összevonhatóak, valamint nem saját termékeknél (ahol a hirdetés szövegében ott van, hogy másnál kell érdelődni) nem érvényes az akció! A kedvezmény feltétele, hogy a vevő email-ben jelzi a jelszóval: "-10%"