Vélemény:99.48 pozitív
Regisztrált:2010-05-17 20:16:42
Utolsó belépés:2019 január 5, 15:51
Pozitív visszajelzések:384
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:2

Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el, mert utólag nem fogadok el kifogásokat!


Licitálás / vásárlás:


1. A termékről: ha valami nem világos az aukcióval kapcsolatban, vagy további kérdésed lenne a termékkel, fizetéssel, átvétellel kapcsolatban, akkor még licitálás/vásárlás ELŐTT kérdezz, és én a lehetőségeimhez mérten igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni.

Licitet nem törlök!

2. Megnyert terméknél aki 1 héten belül nem veszi fel velem a kapcsolatot az átadás/átvétel ügyében, vagy 2 héten belül nem egyenlíti ki a vételárat, annak negatív értékelést adok, és a terméket újra meghirdetem!
Ha valaki licitálás után, de még az aukció vége előtt elutazik, vagy bármi oknál fogva nem tud géphez kerülni hosszabb ideig, kérem még előtte értesítsen erről!

3. Több, különböző időpontban végződő aukció esetén, természetesen összevárjuk őket, csak kérlek jelezd, hogy még nézelődsz/licitálsz nálam.


Fizetés:

 Postázás esetén banki átutalással (OTP számlaszámra) lehet fizetni (felhasználónevet kérem feltüntetni!). Az aktuális számlaszámot elküldöm akkor, amikor egyeztetünk a licit végén.Postán keresztül ne utalj/fizess be a számlámra, mert sokat levonnak kezelési költségként!

Utánvéttel nem küldök csomagot.

  

 

Postázás:

A jelenleg érvényben lévő postai díjszabás szerint (www.posta.hu) ajánlva postázok.

Csomagolási költséget nem számolok fel. Sima levélként csak és kizárólag a vevő külön kérésére (írásban!) és felelősségére postázok! Amint megérkezik a pénz, általában még aznap postázom a csomagot (de legkésőbb a következő munkanapon).
Ha törékeny árut vásárolsz, és csak ajánlott levélként kérnéd (mert nem akarod kifizetni a nem standard csomagként postázást), nagyon szívesen feladom úgy is, lehetőségeimhez mérten alaposan be is csomagolom, de felelősséget nem vállalok érte. Ha eltörik, és nem törékeny - nem standard - csomagként kérted, nem tudlak kártalanítani - hiszen erre a posta sem vállal felelősséget!

Csomagautomatára postázás: díja a mindenkori aktuális postai díjszabás szerint. A csomag mérete maximálisan: 50 x 31 x 35 cm, a súly max. 20 kg-ig. Csomagautomatára postázáskor szükség van: pontos név, cím, e-mail cím, telefonszám és az automata címére. A csomag érkezéséről a Posta Sms-t küld.

Utánvéttel NEM postázok!

Egy fontos apróság: amennyiben szeretnél egy terméket megvásárolni, és úgy gondolod, hogy az általam megállapított ár sok, észszerű keretek között, korrekt ajánlat esetén megegyezünk.

Értékelés:

Én minden vevőt értékelek, és a kölcsönösség jegyében ugyanezt kérem a vásárlóktól is.

Köszönöm a figyelmed és az érdeklődésed, jó licitálást/vásárlást kívánok! :)

Semperke/Anita