Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2010-09-25 23:28:17
Utolsó belépés:2021 január 1, 15:49
Pozitív visszajelzések:83
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0
ÜDVÖZÖLLEK!
 
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
 
Jómagam még csak most kezdem az aukciózást, de a feleségem már több oldalon is sok sikeres, pozítiv visszajelzéssel végződő adásvételt bonyolított le, így családi tapasztalat már van.
 
Ajánlom figyelmedbe Andriskanyukaja oldalát is, mert tudunk együtt postázni és természetesen a személyes átadás is megoldható egy helyen!
Andriskanyukaja eladó termékek listája: http://www.zsibvasar.hu/?op=user&u=56951
 
A most indított aukciók többsége a feleségem gyűjteményi darabjai, így a kérdések jelentős részére is ő fog válaszolni, a számítástechnikai temékek és a műszaki cikkek tekintetében pedig jobbára én. 
 

A postázással, illetve a személyes átvétellel kapcsolatban szeretnélek az alábbiakról tájékoztatni.
 
A FIZETÉS
- személyes átvételnél: kézpénzben,
- postázásnál: bankszámláról bankszámlára (K&H Bank) történő utalással, a K&H Bank valamelyik fiókjában személyes befizetéssel a bankszámlánkra (postán ne fizess rá a számlánkra!!!), vagy
- rózsaszín postai kézpénzátutalási utalványon lakcímre (!!) küldéssel
lehetséges.
 
A megnyert termékeket SZEMÉLYESEN Móron lehet átvenni, de 1500 Ft feletti vásárlás esetén előre egyeztetett időpontban Székesfehérváron is (munkanapokon a GRUNDFOS parkolójában, vagy esetleg az Auchannál) megoldható. Nagyon ritkán más településeken is átvehetők a termékek, de erről mindenképpen a licit előtt érdeklődj!!!
Egyes termékeimet súlyuk, méretük miatt nem postázom. A személyes átvétel, illetve a szállítás feltételeit ilyen esetben a termék aukciós lapján minden esetben külön részletezem.
200 Ft alatt nem postázok és személyesen is csak Móron lehet átvenni a termékeket.
POSTAI KÜLDEMÉNY esetén a szállítási díjat az aktuális postai díjszabás szerint határozom meg, s adom hozzá a termék végleges, utalandó árához.
Utánvéttel nem postázok.
Minden terméket alapból ajánlottan küldök.
A vevő kifejezett kérésére és saját felelősségére, ha a termék lapos, vékony és belefér a postakész borítékba vagy egy sima nem talpas A4-es borítékba simán is feladom.
(Ebben az esetben a vevő tudomásul veszi, hogy semmiféle kártérítés nem jár neki se tőlem, se a postától, ha a küldemény elveszne, s emiatt rossz értékelést sem tudok elfogadni.)  Ha így szeretnéd, akkor erről licit előtt érdeklődj!!! Negatív pontosoknak ezt a lehetőséget nem biztosítom!
Általában minden héten egyszer megyek postára. Ha sürgős a postázás, azt mindenképpen jelezd nekem, megpróbálok az igényeidhez alkalmazkodni.
A temékeket a megnyeréstől számított két héten belül veheted át, illetve fizetheted ki a vételárat. (Átutaltnak az az összeget tekintem, ami már a számlánkon is megjelenik! Banki igazolásokat nem fogadok el.) Ha nincs módodban ezen időn belül átvenni a terméket, termékeket, de mégis személyesen szeretnéd ezt megtenni, akkor kérlek utald át a vételárat, s ezesetben 4-8 hétig (a tárgy terjedelmétől függően) tárolom neked. Ha ezután sem jössz érte a banki költséget levonva visszautalom a termék árát. Természetesen ezidőn belül több terméket is összevárhatunk, nem szeretném a postát gazdagítani.
Csomagolási költségként 300 Ft alatt minden esetben 20 Ft csomagolási költséget számítok fel (!), 300-500 Ft között a csomag méretétől, csomagolás módjától függően 20-100 Ft-ot, 500-1000 Ft között 15-60 Ft-ot számítok fel, utóbbi két esetben ha meg tudom oldani saját anyagból költségráfordítás nélkül (s az neked is megfelelő), akkor nem számítok fel semmit.  1000 Ft-tól nem számítok fel plusz költséget. Egyes termékeknél ettől eltérhet a csomagolás költsége, de ezt a termék aukciós lapján jelzem. Ha egyéni igényeid vannak (pl. buborékos boríték, postabox stb.) akkor annak költségét természetesen te állod, még akkor is ha a fent említett összeghatár felett vagy.
Néhány szó az át nem vett küldeményekről. Ha rossz címet adsz meg,vagy nem veszed át a csomagot és az visszajön hozzám ,nem fizetem ki a visszaszállítás díját, hanem a postán marad. Ez esetben értesítést küldök számodra,hogy a visszaérkezés dátumától számítva 5 napod van arra hogy átutald a visszaszállítás és újraküldés összegét. Amennyiben ezt nem teszed meg, a csomag egy központi gyüjtőhelyre kerül ahol még fél éven belül érte mehetsz.
 
 
    ===A magyar posta díjszabása 2014.01.01-től ===
sima levél: 30 g-ig - 115 Ft, 50 g-ig - 150 Ft, 100 g-ig - 205 Ft, 250 g-ig - 245 Ft, 500 g-ig - 445 Ft, 750 g-ig - 735 Ft, 2000 g-ig - 920 Ft
ajánlott levél: 30 g-ig - 380 Ft, 50 g-ig - 415 Ft, 100 g-ig - 470 Ft, 250 g-ig - 510 Ft, 500 g-ig -710 Ft, 750 g-ig - 1000 Ft, 2000 g-ig - 1190 Ft
A5-ös Postakész boríték sima feladással - 235 Ft, ajánlottan - 500 Ft (pici postakész boríték simán 130 Ft, ajánlottan 395 Ft)


MPL Postacsomag, melynek a kategóriái a következők:

A korábbi egységes díjazás helyett 4 különböző súlydíj kategóriában elérhető.
(0,1- 2kg; 2,1-5 kg; 5,1-10 kg; 10,1-20 kg)

2 kg-ig 1190 Ft
5 kg-ig 1390 Ft
10 kg-ig 1490 Ft
20 kg-ig 1690 Ft
 
 
 
AZ EURÓPAI UNIÓ  ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES  AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI  SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL  ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.

Előzőekben írtaktól függetlenül, ha bármilyen probléma merülne fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor hirtelen felindulásból tett értékelés helyett, kérlek inkább egy e-mail küldjél nekem. Ha van rá mód, és jogosnak tartom az észrevételt, igyekszem orvosolni a problémát! Köszönöm.
 *
Köszönöm, hogy elolvastad az oldalamat. Jó böngészést és licitálást.
Bugyoro