Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2010-09-25 23:28:17
Utolsó belépés:2022 június 11, 07:31
Pozitív visszajelzések:83
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0
ÜDVÖZÖLLEK!
 
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
 
Ajánlom figyelmedbe Andriskanyukaja oldalát is, mert tudunk együtt postázni és természetesen a személyes átadás is megoldható egy helyen!
Andriskanyukaja eladó termékek listája: http://www.zsibvasar.hu/?op=user&u=56951
 

A postázással, illetve a személyes átvétellel kapcsolatban szeretnélek az alábbiakról tájékoztatni.
 
A FIZETÉS
- személyes átvételnél: kézpénzben,
- postázásnál: bankszámláról bankszámlára (K&H Bank) történő utalással, a K&H Bank valamelyik fiókjában személyes befizetéssel a bankszámlánkra (postán ne fizess rá a számlánkra!!!), vagy
- rózsaszín postai kézpénzátutalási utalványon lakcímre (!!) küldéssel
lehetséges.
 
A megnyert termékeket SZEMÉLYESEN Móron lehet átvenni, de 10000 Ft feletti vásárlás esetén előre egyeztetett időpontban Székesfehérváron is (munkanapokon a GRUNDFOS parkolójában, Metro áruháznál vagy esetleg az Auchannál) megoldható. 
Egyes termékeimet súlyuk, méretük miatt nem postázom. A személyes átvétel, illetve a szállítás feltételeit ilyen esetben a termék aukciós lapján minden esetben külön részletezem.
500 Ft alatt nem postázok és személyesen is csak Móron lehet átvenni a termékeket.
POSTAI KÜLDEMÉNY esetén a szállítási díjat az aktuális postai díjszabás szerint határozom meg, s adom hozzá a termék végleges, utalandó árához.
Utánvéttel nem postázok.
Minden terméket alapból ajánlottan küldök.
A vevő kifejezett kérésére és saját felelősségére, ha a termék lapos, vékony és belefér a postakész borítékba vagy egy sima nem talpas A4-es borítékba simán is feladom.
(Ebben az esetben a vevő tudomásul veszi, hogy semmiféle kártérítés nem jár neki se tőlem, se a postától, ha a küldemény elveszne, s emiatt rossz értékelést sem tudok elfogadni.)  Ha így szeretnéd, akkor erről licit előtt érdeklődj!!! Negatív pontosoknak ezt a lehetőséget nem biztosítom!
Általában minden héten egyszer megyek postára. Ha sürgős a postázás, azt mindenképpen jelezd nekem, megpróbálok az igényeidhez alkalmazkodni.
A temékeket a megnyeréstől számított két héten belül veheted át, illetve fizetheted ki a vételárat. (Átutaltnak az az összeget tekintem, ami már a számlánkon is megjelenik! Banki igazolásokat nem fogadok el.) Ha nincs módodban ezen időn belül átvenni a terméket, termékeket, de mégis személyesen szeretnéd ezt megtenni, akkor kérlek utald át a vételárat, s ezesetben 4-8 hétig (a tárgy terjedelmétől függően) tárolom neked. Ha ezután sem jössz érte a banki költséget levonva visszautalom a termék árát. Természetesen ezidőn belül több terméket is összevárhatunk, nem szeretném a postát gazdagítani.
Csomagolási költséget egyes termékeknél ha költségesebb csomagolást igényel a postázásuk felszámítok, de ezt a termék aukciós lapján jelzem. Ha egyéni igényeid vannak (pl. buborékos boríték, postabox stb.) akkor annak költségét természetesen te állod.
Néhány szó az át nem vett küldeményekről. Ha rossz címet adsz meg,vagy nem veszed át a csomagot és az visszajön hozzám, nem fizetem ki a visszaszállítás díját, hanem a postán marad. Ez esetben értesítést küldök számodra,hogy a visszaérkezés dátumától számítva 5 napod van arra hogy átutald a visszaszállítás és újraküldés összegét. Amennyiben ezt nem teszed meg, a csomag egy központi gyüjtőhelyre kerül ahol még fél éven belül érte mehetsz.
 
 
   
 
 
 
AZ EURÓPAI UNIÓ  ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES  AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI  SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL  ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.

Előzőekben írtaktól függetlenül, ha bármilyen probléma merülne fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor hirtelen felindulásból tett értékelés helyett, kérlek inkább egy e-mail küldjél nekem. Ha van rá mód, és jogosnak tartom az észrevételt, igyekszem orvosolni a problémát! Köszönöm.
 *
Köszönöm, hogy elolvastad az oldalamat. Jó böngészést és licitálást.
Bugyoro