Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2011-09-27 09:49:33
Utolsó belépés:2018 szeptember 29, 17:08
Pozitív visszajelzések:32
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Köszöntelek "üzletemben"!

 
Először is, kérlek, tegeződjünk! Természetesen, ha ez nem okoz problémát számodra! ;-)

 

Mielőtt néhány dolgot alaposabban kifejtenék, kezdésnek csak annyit, hogy magánemberként, a saját "raktáramból" kínálom eladásra a feltett termékeket! Vagyis mindenből csak egy darabom van (ha több van, azt külön jelzem)!

 

Néhány szó a termékekről: 
Minden egyes termék leírásánál igyekszem pontosan, minden részletre kiterjedően, a legbővebb információt nyújtani, hogy ezzel is megkönnyítsem a döntésedet!

Időközönként CSERE NAP-okat tartok, de természetesen ezt külön jelzem!
Ezekkel a napokkal kapcsolatosan: 
NE CSAK az adott termékcsalád cseréjében gondolkodj! Vagyis pl. egy könyv cseréjénél nem csak könyv jöhet szóba! Elsőbbséget élveznek a kreatív alapanyagok, eszközök, mint pl. ecsetek, festékek (originált), nyers faáruk, kerámiák stb!... De nyitott vagyok, úgyhogy próbálkozz! ;-) Viszont a cserére felajánlott terméked minimum olyan állapotú legyen, mint amivel cserélni szeretnéd: vagyis ha tökéletes állapotra hírdetett könyvemet cserélnéd a saját termékedre, gondolom nem nagy kérés, ha Te is olyan állapotút ajánlasz fel! 

 

Leütés után:
Miután a terméke(ke)t leütötted, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, bármelyik megadott elérhetőségen! Ha ez nem is azonnal történik, de 1-2 napon belül mindenképpen jelentkezz!
Amennyiben meggondoltad magad, és elállsz az áru vásárlását illetően (vagy félreértettél valamit), attól ne állj el, hogy ezt (szintén) jelzed felém! Nincs azzal semmi probléma, hogy meggondoltad magad (bár mindenképpen problémamentesebb lenne, ha ezt még a leütés előtt gondolnád át), de úgy vélem, az a legkevesebb, hogy ezt a másik felé is kommunikáljuk! 
Bár nem vagyok se a semleges, se a negatív véleményezések "osztogatója", sőt, igyekszem toleráns lenni, de ha egyáltalán nem jelentkezel, nem biztos, hogy szó nélkül fogom hagyni (mint eddig)..., már csak más eladók miatt sem!
Mivel szívügyem az áru épsége, és célom a vevő elégedettsége, mindent elkövetek, hogy Te is elégedetten távozz "boltomból", sőt: szívesen vásárolj nálam újra! Igyekszem rugalmas és pontos lenni. Amennyiben esetleg mégis felmerülne bármilyen probléma a tranzakcióval kapcsolatban (elégedetlen vagy az áru minőségével, stb.), csak írj egy e-mailt vagy hívj, és megoldjuk valahogy! Én maximálisan partner vagyok! ;-)
Viszont cserébe ugyanezt várom el Tőled is! Fizetési határidők betartása (max. 7 nap a várakozási idő;... egyedi eset, egyedi "elbírálást" igényel, ha ezt jelzed is felém), s amiket már fentebb is említettem! Elvégre - legalább is számomra - ez nemcsak a pénzről szól, hanem a kölcsönös örömszerzésről!
KÖSZÖNÖM megértésedet! 

 

 A fizetéssel és szállítással kapcsolatban:
A legtökéletesebb számomra a banki átutalás. Ha ezt mégsem tudod megoldani, kizárólag ebben az esetben tudom elfogadni a rózsaszín csekket. FONTOS: Postán keresztül NE UTALJ BANKSZÁMLÁRA! Ha így teszel, azért pluszköltséget kell felszámítanom!... De, mielőtt bármit tennél, inkább kérdezz, és igyekszem mindkettőnk számára előnyös megoldást találni!!!
Igyekszem mindig biztonságosan csomagolni, amiért külön csomagolási díjat nem számítok fel!
Személyes átvétel természetesen megoldható! Ez megbeszélés tárgyát képezi!
A postaköltség minden esetben az aktuális postai díjszabásnak megfelelő. Legszívesebben ajánlottan küldöm az árut; ha elsőbbségivel vagy nem ajánlottan szeretnéd (utóbbit kizárólag saját felelősségedre!!!), kérlek jelezd!
Viszont UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK SEMMIT, ne is kérd! Köszönöm a megértést!

 

Végül pedig köszönöm az érdeklődést, és jó böngészést/licitálást kívánok!