Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2012-04-22 19:13:14
Utolsó belépés:2022 szeptember 14, 06:53
Pozitív visszajelzések:48
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

Üdvözöllek az oldalamon. :-) 

A vevőt a licit megnyerése kötelezi az áru megvásárlására. Ha valamilyen ok miatt mégsem kéred, legalább egy magyarázó email-t küldj. Ekkor eltekintek a negatív értékeléstől. 

A jelentkezéstől számítva egy héten belül kérném a számlámra utalni a pénzt a postaköltséggel együtt. A megnyert holmit ajánlott levélként adom fel, ha nagyobb, akkor csomagban. 


Az árat a mindenkori postai díjszabás szerint számítom, amely megnézhető:   http://www.posta.hu/ oldalon a postai díjszabás linkre kattintva.

Ha sima levélként kéred a postázást, és útközben elveszne nem tudok érte felelősséget vállalni. Mindenkit arra szeretnék kérni, ha jelentkezik, a felhasználónvét is írja meg, mert így biztosan be tudom azonosítani az illetőt. 

Ha valaki mégsem jelentkezik egy hétig, automatikusan negatív értékelést adok. 

Információ: 2017-től a Posta korlátozta az ajánlott levélben feladható küldemények méretét. Ezért a méreten felüli termékek ajánlott levélkénti feladása nem lehetséges, tehát módosulhatnak a postaköltségek.

Kérlek addig ne utalj amíg nem kaptad meg az értesítőmet!


A személyes találkozót elsősorban Budakeszin tudom megoldani.  Budapesten a Moszka téren csak akkor, ha a licitálás értéke legalább 500 Ft. Ha ettől eltér, akkor az aukció oldalán feltüntetem.  Személyes átvételkor készpénzzel is lehet fizetni. 

Köszönöm, hogy elolvastad és csak akkor licitálj, ha a feltételeimet elfogadod. :)