Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2013-03-11 10:46:02
Utolsó belépés:2020 január 26, 17:55
Pozitív visszajelzések:342
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

Üdvözlöm!

Andrea vagyok ,egyéni vállalkozóként üzletben foglalkozom elektronikai cikkek forgalmazásával és csomag küldéssel.

Az üzletet nyitva tartása: Nyitva H-P.: 8.30 - 17.00 Sz.: 9.30-12.00 V.: ZÁRVA

Minden eladott termékről számlát adok és a törvényben lévő garanciát / szavatosságot vállalom.

Csak olyan termék van meghírdetve, amelyik van raktáron és legalább 1db van belőle készleten ( egyéb esetben a terméklapon jelzem ), az adatok egyszerűbb kezelhetősége miatt minden termékből 1db van meghírdetve, ha több darabra van szükség akkor azt a vásárlás előtt egyeztetni kell. A készletlista frissítésére naponta kerül sor és kézzel történik ezért ritka esetben előfordulhat, hogy a köztes időben a termék az üzletben vagy más felületen már gazdára talált. Sajnos ez kivédhetetlen, ezért vásárlás előtt érdemes kérdezni , mert emiatt elmarasztaló értékelést nem tudunk elfogadni.

Az utólagos kellemetlenségek elkerülése végett, ha bármi kérdés merül fel kérdezzen bátran , szívesen válaszolok !

Kérem a vásárlást követően lehetőleg e-mailben keressen ne telefonon, mert az üzenet megmarad.

Nincs kockázat:

Ha nem nyerte volna meg a termék a tetszését, ha nem ilyenre gondot , 14 napon belül küldje vissza és vissza adjuk a termék árát. A vissza szállítás költsége a vevőt terheli.

 

A 2014 Június 13.- án életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. Az elállás esetén a vásárlót terheli a visszaküldés során felmerült költségek. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti dokumentumokkal együtt szolgáltatható vissza. A távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény itt olvasható:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogyasztó megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.

Figyelem! Elektronikai alkatrészeket félvezetőket jellegükből adódóan , minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban visszavásárolni.

Éppen ezért ezekre a dolgokra garancia sem vonatkozik !!! Kérem ezt a vásárlás során figyelembe venni !!!

A feltüntetett árak Magyar Forintban értendő bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmaznak ÁFA-t, mert vállalkozásom alanyi adómentes.

 A postaköltséget a " Szállítási és Fizetési feltételek " Fül alatt találja !

Pénzügyeinket a Hajdú Takarék Takarékszövetkezet ( Regionális Bank ) intézi. Számviteli okokból csak számlára utalást tudunk elfogadni, befizetést vagy postai csekken történő számlára küldést NEM ! Rózsaszín csekken történő fizetést nem bankszámlára hanem csak címre fogadunk el.

Fontos: Amennyiben a termék ára 8 napon belül nem érkezik meg , úgy a vásárlást tárgytalannak tekintjük és a megfelelő értékelés mellett újból meghirdetjük. Külföldre árút nem küldünk. Kérem csak akkor vásárolja meg a terméket, ha a szállítási feltételeket és a díjakat elfogadja ! Garanciális ügyintézés esetén a vissza szállítási költség a vevőt terheli !