Vélemény:99.56 pozitív
Regisztrált:2013-03-26 16:46:39
Utolsó belépés:2017 augusztus 17, 22:13
Pozitív visszajelzések:451
Semleges visszajelzések:6
Negatív visszajelzések:2

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!
A termékeket más oldalon is hirdetem, így kérlek licitálás előtt biztos, ami biztos érdeklődj. 

Személyes átvétel Érdligeten lehetséges főképp az esti órákban, vagy hétvégén bármikor.
Budapesten általában hétköznapokon a 11. kerület Építész utcában reggel fél 8-9 óra között. Aki nem tud a pontos címre jönni pontos időben, annak sajnos nincs budapesti átvételi lehetőség. Kérlek ne erőltess más helyszínt, időpontot. Én soha nem járok Budapesten, egy ismerősöm viszi magával szívességből a cuccokat. Remélem megérted, hogy ez is szívesség, hogy egyáltalán beviszi, és nem ugráltathatom őt.
 

Sok új, vagy megkímélt állapotban lévő dolgot teszek fel, ezért akár ajándéknak is nézelődhetsz bármilyen alkalomra.

Nagy költözködés előtt állok, mindent felteszek ide, ami a kezem ügyébe kerül, és nem tudom tovább tárolni, egészen apróbb és nagyobb dolgokat egyaránt.

Néhány terméket kivéve szívesen cserélek szinte bármit az aukcióim közül
az alábbi tárgyakra (csere csak személyesen):

Sütéssel, esetleg főzéssel, konyhával kapcsolatos eszközök (kivéve szakácskönyvek): sütemény díszítő eszközök, tészta kiszúró formák,
tészta készítő gép, mozsár, Tupperware termékek, hőfokszabályzós aszaló gép, kenyérsütő gép, kerámia kés, jó minőségű kerámia palacsintasütő, kerámia bevonatos edények, bio élelmiszerek (csak ha kedvezőbb áron kínálod, mint a webshop ahonnan rendelni szoktam).
Forever Living Products termékek (fogkrém, lips, sampon, balzsam, absorbent c, calcium, fokhagyma kapszula, freedom, berry nectar, avocado szappan, arckrémek, krémek), Amway termékek, Sunrider termékek.
Réz dísztárgyak, új kutyaruha: 38-41 körüli kis méret, főképp meleg téli vízhatlan kabátka, Select Gold, Brit kutyatáp mini méretnek való apró (kis-óriás csomagolás is), régi retro karácsonyfadíszek, füstölők, fehér színű gyertyák.
Festészettel, rajzolással kapcsolatos eszközök, akril festékek, olaj festékek, temperák, egyéb anyagok festéshez, pl. modellpaszta, lassító, gyorsító, vászon, lakk, minőségibb ecsetek (használt is), puhább ceruzák, porpasztell kréták, rajzpapírok, akvarell papírok.
Cashflow társasjáték, Quantum medál, projektor, valami mobilis könnyen hordozható vetítő vászon.

 

Ruha és mindenféle kiegészítő AKCIÓ!

Elég komoly vásárlási mániában "szenvedek" már hosszú ideje, minek következtében két egész szobányi cuccot sikerült felhalmoznom. Kénytelen vagyok szelektálni, ugyanis egyszerűen már nem férek el, ráadásul költözködés előtt is állok. Folyamatosan töltöm fel az aukciókat, ameddig ki nem fogyok. Sokáig éltem Angliában, így rengeteg olyan márka található az aukcióim között, amit itthon csak a turkálókban lehet kapni. Nálam szép megkímélt állapotban juthatsz hozzá ezekhez a ruhákhoz, vannak olyan darabok, melyeket egyszer sem viseltem. 
Mindig maximum az eredeti vételár feléért teszem fel a ruhákat.
A ruhák nagy része soha, egyszer sem volt rajtam, csak a megvétel után egyszer mostam ki őket és így tettem el a szekrénybe. Ami viseltesebb darab, ott feltüntetem.
Kérlek figyelmesen nézd át az aukciókat, mielőtt licitálsz.

 Ha valaminek sokallod az árát, akkor ne habozz, tegyél egy ajánlatot az ésszerűség határán belül, pl. ha valamit 5000 Ft-ért hirdetek, akkor ne 2500 Ft-ot ajánlj érte.


Könyv, tankönyv és nyelvkönyv AKCIÓ!

Sok könyvem van, amit szeretnék eladni, ezért könyv aukciókkal is találkozhatsz nálam. Sok olyan van, ami egyszer sem forgatott, mert ajándékba kaptam, és nem olvastam el, ezek szép újszerű darabok, ajándéknak is kitűnőek bármilyen alkalomra.

További aukcióim között találsz gyerek játékokat, ruhákat, minőségi aloe vera alapú smink kellékeket, régi tárgyakat, érméket, telefonkártyákat, ásványokat, különböző gyűjteményeket, és még sok-sok mást...


Kérlek az aukció lejárta után 3 napon belül vedd fel velem e-mailben a kapcsolatot.

Sokat tartózkodom külföldön, ezért ha megoldható, akkor ne telefonon, hanem inkább e-mailben egyeztessünk.

Közel 2500 aukcióm van fent, kérlek nézd át őket. Sok terméket teszek fel, és ha többet vásárolsz egyszerre, akkor spórolsz a postaköltségen. Az egyre növekvő postai árak miatt érdemes erre figyelni, feleslegesen minek gazdagítsuk a postát nemde? :-)

Csomagküldés:

Ajánlott levélként szeretem feladni a csomagokat, mert ez a legtisztább Neked is, Nekem is, és a Posta szempontjából is. Tértivevénnyel nem postázok, köszönöm megértésed. Személyes átvételre Érden van lehetőség.
Kérheted sima levélként is, érthető, mert ahogy látom eléggé felmentek a postázási árak, de ebben az esetben semmi felelősséget nem vállalok a csomagért, mivel nem tudom nyomon követni így a postán.
Csomagolási díjat nem számítok fel, ha mégis, akkor azt feltüntetem az aukcióban.

Licitálás előtt

Arra kérlek, hogy licitálás előtt jól nézd meg a feltett fotót, leírást, ha valami nem érthető inkább kérdezz, mert nem vásárolok vissza semmit.

 

 Jó nézelődést és szép, mosolygós napot kívánok Neked! Alexa