Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2013-08-10 21:39:03
Utolsó belépés:2017 március 30, 14:12
Pozitív visszajelzések:2647
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

Kedves Látogató!!!

A termékek a saját tulajdonomat képezik,ásványok,tibeti ezüstök,üvegkristályok és egyéb az ékszerkészítési alpanyagokat találtok,ha bárkinek bármilyen kérdése van azt a termékeknél teheti fel,még a leütés előtt,hogy ebből később ne legyen próbléma,köszönöm hogy elolvasod a bemutatkozó oldalamat.Üdv:kaludia9912.


Legkésőbb 2-3 napon belül jelentkezz a tranzakció vagy az összesítő elküldése után és a fizetést is így intézd mert különben negatív értékelés mellett vissza teszem a termékeket értékesítésre,amit természetesen nem szeretnék.A postázás a mindenkori díjszabásnak megfelelően,elsőbbségi 165,ajánlott 415Ft,ajánlott elsőbbségi 455Ft,postázni hetente kétszer tudok kedden és csütörtökön ami azt jelenti ha a számlámra érkezik hétfőn estig az összeg akkor kedden ha szerda estig akkor pedig csütörtökön lesz postázás,másképpen nem tudom intézni és ennek tudatában üssétek le a termékeket,megértéseteket köszönöm.

 

 


Teljes ékszeralapanyag kiárusítást tartok,a készlet erejéig!!! Ahol azt látod hogy az árból már semmilyen kedvezmény nem jön le ott már a kedvezménnyel levont árat találod.    

 


AZ EURÓPAI UNIÓ  ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES  AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI  SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL  ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.