Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2014-10-02 13:38:03
Utolsó belépés:2019 február 23, 09:51
Pozitív visszajelzések:28
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Szeretettel köszöntelek! Köszönöm, hogy meglátogattál! :)

Ha vásárolsz tőlem, az alábbiakat érdemes tudnod:

- NEM vagyok kereskedő! - NEM tudok számlát adni. Saját, illetve családom "kacatjait" kínálom. Nem vagyok viszonteladó sem! Az eladásaim privát eladások.

- NINCSENEK szabott árak! Szinte minden esetben alkuképes minden. Ha több darabot is vásárolsz tőlem, könyvet, hanglemezt például, akkor eleve olcsóbb lehet. Ez ügyben a terméklapok alatt üzenj nekem és megbeszéljük a dolgokat. De ezt minden esetben csak a vásárlás előtt tudjuk megtenni. UTÓLAGOS alku kizárt!

- A POSTAKÖLTSÉG MINDEN ESETBEN A VEVŐT TERHELI! Kivétel, ha a terméklap szövegében mást tüntetek fel!

- Fizetni előreutalással kérem - bankszámlámra, vagy postai rózsaszín csekken - a címemre!(Ajánlott levélben történő pénzküldésre nem adok tippeket, mert az nem szabályos a posta szerint sem.)

- Csomagolni biztonságosan szoktam és a postázással sem várok napokig, miután megérkezett a pénz általában 2-3 napon belül megy a tétel. Utánvétellel nem küldök semmit, mert az csak megbonyolítja a helyzetet és meg is drágítja kb. 1600Ft-tal - NEKED! A bizalom fontos dolog, tiszteljük meg egymást e nagyszerű gesztussal és nem fogjuk megbánni szerintem.

- A személyes átvétel díjtalan és nem azt jelenti, hogy én elviszem hozzád, hanem azt, hogy Te jössz el érte egy általam megadott helyre. Az időpontot természetesen egyeztetjük.

- Ne kérdd, hogy sima levélben postázzak! Annak sehol nincs nyoma és mindkettőnk becsülete többet ér pár száz forintnál!

- Ha valami nem egyértelmű a fotók, vagy a leírás alapján, akkor inkább kérdezz rá! Mindig válaszolok legjobb tudásom szerint.

- Ha megnyertél egy aukciót, vagy megvásároltál egy tételt, kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot a kiküldött email-címemen 3 napon belül. Akkor is, ha pillanatnyilag gondod van. Mindent meg lehet beszélni, de ha nincs kontakt, akkor csak a negatív értékelés marad. Én nem foglak telefonon keresni, mert a szó elszáll...az email megmarad.

További szép napot, jó böngészgetést kívánok!