Vélemény: - pozitív
Regisztrált:2017-12-27 13:24:54
Utolsó belépés:2018 november 9, 17:49
Pozitív visszajelzések:0
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Kedves Látogató!

  

Köszönjük, hogy érdeklődsz a termékeink iránt.

 

·     Ajándék és dekorációs tárgyak: minden saját készítésű. A termék oldalán részletesen megtalálod a fontosabb információkat. Amennyiben bárminek a mérete nem megfelelő, jelezd, és megbeszéljük a részleteket.

      Egyéb kérdésed van írj, szívesen válaszolunk.

 

·        Postázás: a megrendelt termékeket előre utalással, ajánlott  küldeményként, csomagként, futárral, vagy csomag automatába postázzuk. Utánvéttel nem postázunk.

 

·        Személyes átvétel: előzetes egyeztetés után Érden, vagy szombatonként Óbudán a Vörösvári úti Sparnál van lehetőség személyes átvételre. Ebben az esetben megspórolhatod a szállítási költséget és az átutalás díját is.

 

·        Fizetés: banki átutalás, bankszámlára történő befizetés. Ha nincs lehetőséged átutalni, keress fel személyesen egy Raiffeisen bankot, ahol be tudod fizetni az összeget a számlára.  A megjegyzés rovatban minden esetben tüntesd fel a felhasználónevedet, mert csak így tudunk beazonosítani. A fizetési határidő 5 munkanap. A pénz beérkezése után maximum 3-5 munkanapon belül postázzuk a megrendelt termékeket.