Vélemény:98.24 pozitív
Regisztrált:2008-03-20 00:00:00
Utolsó belépés:2021 április 8, 20:31
Pozitív visszajelzések:223
Semleges visszajelzések:12
Negatív visszajelzések:4

Kedves érdeklődő!

Sajnos a posta évenként emel, ezért a postaköltség eltérhet a megadottól, amit a vásárlás után a vevő jelentkezésekor pontosan megadok. A súlyt általában feltüntetem a terméklapon, ez a mindenkori, vagyis aktuális  pk. alapja, ezt kérném figyelembevenni. Utánvét-tel még a barátaimnak se....ne is kérjék!

Semmilyen plusz csomagolási költséget nem számítok fel se  borítékra, se  csomagolópapírra, se  ragasztószalagra, se utazásra, postán sorban állásra és egyéb  mondvacsinált dologra.

Előre is mindenkitől elnézést kérek, de a hozzánk közeli postát félárbocra eresztették, délig üzemel és csak leveleket vesz fel. Emiatt utaznom kell a csomagokkal, ami nem fáradság, de bérletem nem lévén elég sokba (konkrétan 2 BKV jegy) kerül egy út. Ezért egy héten csak egyszer tudok elmenni a postára.

Kérem, hogy vásárlás után a zsibvásár által küldött értesítőlevélben megadott email címen vegye fel velem a kapcsolatot. Én nem tudok és nem is akarok zaklatni senkit, hogy mik a szándékai, hogy és mikor szeretné átvenni....stb. Nagy valószínűséggel épp a gép előtt ül, tudja, hogy vásárolt, így avval a lendülettel kérem írjon egy emailt is.

Személyesen Budapesten az I. kerületben ( Batthyány és a Clark Á. tér között) a lakásomon lehet átvenni a terméket.

Köszönöm, hogy megtekintette, további szép napot kívánok.

Üdvözlettel Judit