Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-12 19:18:00
Utolsó belépés:tegnap, 06:11
Pozitív visszajelzések:523
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

KÖSZÖNTELEK AZ OLDALAMON !E. Gyöngyi vagyok, négy szép gyermek édesanyja, képzettségemet tekintve pedig óvónő.

Már bizonyára észrevetted, hogy nagyon sokféle használt és új márkás gyerekjátékot árulok.
Köztük sok olyan társasjáték van, melyek nagy része Magyarországon egyáltalán nem beszerezhető. 99%-ukhoz magyar nyelvű játékszabályt mellékelek, ezeket mi magunk fordítjuk le németről vagy angolról. Nagyon komoly munka van a szabály fordításokban, ezért nagyon szépen megkérlek rá, hogy ne kérj tőlem játékszabályt vásárlás nélkül!
A társasjátékok alkatrészeit minden esetben gondosan átszámolom, s az esetleges hiányosságokat vagy hibákat mindig becsülettel beleírom az aukciók szövegébe.

Á T V É T E L :

- SZEMÉLYESEN:
Személyes átvétel Veresegyházán illetve Budapest IX. kerületében lehetséges (közel a Kálvin térhez és a Ferenc körúthoz) Budapesten: Minden hétköznapon reggel fél 7 és délután 14 óra között. Veresegyházon: Szinte bármikor, de előre egyeztetett időpontban.

- POSTÁZÁS:
A postaköltség megállapítása a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, a csomag súlya alapján:
Ez 465 és 1080 ft közötti összeg lehet (hacsak nem kérsz rá valami extra szolgáltatást, pl. elsőbbségivel, időgarantált csomagként, stb.).
A küldemény ajánlott levélként vagy csomagként lesz feladva a súlytól és mérettől függően. Csomagolási költséget nem számítok fel.
Én általában már azon a napon postázok, amikor a pénz a számlámon megjelenik.
UTÁNVÉTTEL ÉS SIMA LEVÉLKÉNT NEM KÜLDÖM !

A FIZETÉS MÓDJAI:
- Személyes átvételnél természetesen személyesen.
- Utalhatsz a bankszámlámra, amennyiben bankból vagy netbankból utalsz.
- Fontos: Ha postán utalsz felém rózsaszínű csekken, akkor azt a LAKCÍMEMRE KÜLDD ÉS NE A SZÁMLASZÁMOMRA, mert ha a postáról a számlámra küldöd, nem közvetítik sem a neved, sem a közleményedet, s én nem fogom tudni beazonosítani az összeg feladóját. Hab a tortán, hogy az ilyen utalásért még a számlámról le is vonnak minimum 160 ft-ot..
Tehát: semmiféleképpen NE KÜLDJ A BANKSZÁMLÁMRA POSTAI CSEKKEN pénzt, mert ez nekem + költség és lehetséges, hogy beazonosíthatatlan az összeg feladója! Ha pedig nem tudom beazonosítani az összeg feladóját, hogyan is postázhatnám a terméket..

Aukcióimat folyamatosan frissítem, érdemes újra és újra körülnézni nálam!

Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel, szívesen adok tájékoztatást, sőt ha kell, segítek a választásban is.