Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-14 13:18:00
Utolsó belépés:2022 január 24, 14:07
Pozitív visszajelzések:1683
Semleges visszajelzések:2
Negatív visszajelzések:0
 ÜDVÖZÖLLEK!
Lakás felújítás miatt előfordulhat, hogy pár aukción szereplő terméket nem találok meg, előre is elnézést kérek, ha ilyesmi előfordulna.
 
Mivel a zsibvásár oldala is jutalékot számít fel az eladások után, ezért kérek mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, ha valóban meg szeretné és meg is tudja venni az adott aukción szereplő tárgyat. A fizetésre vagy a személyes átvételre max 3 hetet tudok várni.  
*
 
A tágabb családom, olykor ismerőseim ruháit, játékait, feleslegessé vált holmijait árulom. 
Csere: alapvetően csak személyes átvételnél érdekel. Minden helybeli licitálóm aukcióit meg szoktam nézni.
 
300 db 100-200 Ft-os aukció!
Ezen kívül nagyon sok 300-500 Ft-os ajánlatot találsz most nálam.
 
Azon aukcióimnál, ahol a címben szerepel az RSZ jelölés is, gyorsan fontold meg a vásárlási szándékodat ha érdekel a termék, mert ezek az aukciók bármikor lekerülhetnek az oldalamról.
 
 
A postázással, illetve a személyes átvétellel kapcsolatban szeretnélek az alábbiakról tájékoztatni. 

*
Felhívom szíves figyelmedet arra, hogy terméket átvétel után (személyes, vagy postai) azért mert nem tetszik mégsem, elnézted a méretét, vagy mert nem teljesen olyan a színe, mint a képen (fényképen a szín kissé eltérhet, ugyanúgy, mint egy katalógusképnél) nem veszek vissza!!
*
 
A FIZETÉS
- személyes átvételnél: készpénzben,
- postázásnál: bankszámláról bankszámlára (K&H Bank) történő utalással, a K&H Bank valamelyik fiókjában személyes befizetéssel a bankszámlámra (postárol ne fizess rá a számlámra!!), vagy
- rózsaszín postai kézpénzátutalási utalványon lakcímre küldéssel
lehetséges. 

 
A megnyert termékeket SZEMÉLYESEN Móron lehet átvenni, de 10000 Ft feletti vásárlás esetén előre egyeztetett időpontban Székesfehérváron is (munkanapokon a GRUNDFOS parkolójában, vagy esetleg az Auchannál, Decathlonnál jellemzően munkaidő után vagy előtt, és egy héten egyszer általában a METRO áruháznál is itt munkaidő után) megoldható (fehérneműk átadásával nem szeretném a férjemet terhelni  , így ezeket inkább postázom, vagy esetleg becsomagolva tudom átadatni vele). De erről licit előtt érdeklődj, hogy aktuális-e még ez a lehetőség!!

Egyes termékeimet súlyuk, méretük miatt nem postázom. A személyes átvétel, illetve a szállítás feltételeit ilyen esetben a termék aukciós lapján minden esetben külön részletezem.
500 Ft alatt nem postázok és személyesen is csak Móron lehet átvenni a termékeket.
Csak POSTA CSOMAGAUTOMATÁra tudok küldeni, más cég csomagautomatáján keresztül nem áll módomban semmit sem fealdni, mivel ilyen egyenlőre nincs a településemen. Megértésedet köszönöm. 

POSTAI KÜLDEMÉNY esetén a szállítási díjat az aktuális postai díjszabás szerint határozom meg, s adom hozzá a termék végleges, utalandó árához. Az aukciókon szereplő termékek árai NEM TARTALMAZZÁK a postaköltséget!!
Utánvéttel nem postázok, és nekem se küldj UTÁNVÉTTEL, MERT NEM FOGOM ÍGY ÁTVENNI (ha én lennék a vevő az adásvételben)!!
Ha a posta szúr el valamit a küldemények beárazásánál, vagy ajánlott feladás esetén is (szelvénnyel igazolható) simán kézbesít nem tudok felelősséget vállalni!!! Hasonlóképpen, ha postázás közben a csomagot megráncigálják, rágicsálják, megkukucskálják és egyebek. Ha nem szeretnéd, hogy focizzanak a csomagoddal törékeny feladást kell kérni, ami persze többe is kerül.
 
2017. január 1-től azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként (!!!) veszi fel és kezeli. (22,9 cm x 32,4 cm x 2,4 cm )
Postán maradóként, vagy postafiókra címezve a korábbi feltételekkel lehet ajánlott levelet küldeni. 
 
 
 
 
AZ EURÓPAI UNIÓ  ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES  AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI  SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL  ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Előzőkeben írtak minden aukcióra bocsátott termékemre vonatkozik!
 
Előzőekben írtaktól függetlenül, ha bármilyen probléma merülne fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor hirtelen felindulásból tett értékelés helyett :-) A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/gewalt/d066.gif”., kérlek inkább egy e-mail küldjél nekem. Ha van rá mód, és jogosnak tartom az észrevételt, igyekszem orvosolni a problémát! Minden terméket átnézek még egyszer leütés után, postázás előtt, hogy megfelel-e a terméklapon szereplő leírásnak, de előfordulhat még így is, hogy valamit nem veszek észre. Köszönöm.
 

Köszönöm, hogy elolvastad az oldalamat. Jó böngészést és licitálást. 
   
                                                        Ági
 
 
Free Hit Counter