Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-17 15:10:00
Utolsó belépés:tegnap, 18:06
Pozitív visszajelzések:4679
Semleges visszajelzések:4
Negatív visszajelzések:0

Köszöntelek az oldalamon!

Pár fontos dolog, ha nálam licitálsz a félreértések elkerülése végett:
Kérlek, csak akkor licitálj, ha meg is szeretnéd venni a terméket. Licitet alapállásban nem törlök, terméket nem vásárolok vissza. De ha bármi problémád van, akkor jelezd, és megbeszéljük.
Az aukció végét követően kérlek 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot. Az utalásra maximum 1 hetet várok, de ha felmerül bármilyen problémád megoldjuk, csak kérlek jelezd! Ha nem jelentkezel, vagy nem történik meg a fizetés a fenti idő alatt, kénytelen vagyok negatív értékelést adni, és a terméket újból meghirdetni.
Ha több termék is érdekel, természetesen van rá lehetőség, hogy bevárjuk az aukciókat, de kérlek jelezd ezt felém.
Banki átutalással
Raiffeisen-es számlaszámra lehet fizetni. Utalásnál kérlek írd be a közleményrovatba a felhasználónevedet! Utánvételi lehetőség nincs!

Amint a számlámon a pénz legkésőbb 1 héten belül, de többnyire még aznap vagy másnap postázom a megnyert terméket.
Postázni ajánlottan postázok a mindenkori postai díjszabások szerint (www.posta.hu). Ha simán kéred, nem tudok felelősséget vállalni a termék megérkezéséért, de a címzett nevére kérek számlát a postaköltségről, hogy bizonyítsam: Én feladtam.
A csomagolásra nem számolok fel költséget.

Személyes átvétel otthonomban (BP. 18. kerület, Béke tér közelében) lehetséges előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.

Köszönöm, hogy benéztél! Kellemes böngészést, jó licitálást!

Üdv: Szaviol