Vélemény:99,11 pozitív
Regisztrált:2009-03-17 18:19:00
Utolsó belépés:2018 június 16, 18:14
Pozitív visszajelzések:670
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:6

Üdvözöllek az oldalamon!

Kedves Vásárlóim!

 

 Licitálás:

1. Licitet nem törlök! A termékek árából sajnos engedni már nem tudok. Termékeimet eladni szeretném,csere nem érdekel. Lakásom dohányfüst és állatszőr mentes. Ha valamit nem értesz,vagy kérdésed van azt licitálás előtt megtudjuk beszélni. :)2.Aki a megnyert terméknél 1 héten belül nem egyenlíti ki a vételárat, annak negatívértékelést adok, és a terméket újra meghirdetem!

Fizetés:

Személyes átvételnél személyesen, postázás esetén banki átutalással lehet fizetni, utánvéttel nem küldök csomagot.

Postázás:

A jelenleg érvényben lévő postai díjszabás szerint (www.posta.hu) postázok. Csomagolási költséget nem számolok fel. Sima levélként nem postázok, még külön kérésre sem! Amely termékemnél postadíj megvan adva az csak 2010 december 31-ig érvényes.

Átvétel:

FONTOS!!!:Ha a megnyert termék/termékek végösszege nem éri el az 1500ft-ot, akkor személyes átvételre csak a címünkön van lehetőség(Rákospalota)  előre egyeztett időpontban!

Egyéb esetekben személyes átvétel lehetséges helyszíne lehet (de csak előzetes egyeztetés után!):
- Zsibvásár által megadott címen (Rákospalota kertváros - Káposztásmegyer mellett),
- Újpest Városközpontban (3-as metró végállomása),
- Újpest-Rákospalota Vasútállomáson.

-Szentendrén a Lidl áruház parkolója (reggel)  

-Hosszabb átfutási idővel,  a XX.kerületi Dél-pesti kórháztól nem messze (Soroksár- Újtelepen) lakó ismerősömnél. Itt az átvétel csak személyesen,kizárólag az adott címen bonyolitható le.

  A félreértések elkerülése végett, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a személyes átvétel nem házhoz szállítást jelent, a fenti helyeken akkor van lehetőség átvételre, ha arra van dolgom, külön nem utazgatok ide-oda.


Köszönöm a figyelmed és az érdeklődésed, jó licitálást kívánok! :)

agatha1967