Vélemény:99.59 pozitív
Regisztrált:2009-03-17 18:44:00
Utolsó belépés:2020 december 30, 17:56
Pozitív visszajelzések:241
Semleges visszajelzések:7
Negatív visszajelzések:1

Üdvözöllek kedves látogató!


Bőséges kínálatomban remélem számodra is szolgálhatok egy egy szimpatikus darabbal. Sokrétű választékommal igyekszem a legtöbb érdeklődési körnek megfelelni, és rendszeresen újdonságokkal meglepni a partnereimet.

Csomagolás, Szállítás

Csomagjaimat igyekszem a Posta általánosan hanyag kezelése ellen védeni. Ezért az előlapokat, és az ütésre, rázkódásra érzéken cikkeket csakis kis bélelt dobozba csomagolva  küldöm. A porcelán, ill. törékeny árút pedig duplán védem, tehát először kis doboz a terméknek, majd a kis dobozt egy nagyobba helyezve küldöm el. Csomagolási költséget sohasem számítok fel, és a postaköltséget is általában lefelé kerekítem.
Az aukcióimon minden esetben jelzem a legolcsóbb, és egyben a leggyorsabb szállítási lehetőség költségét.
Utánvételesen nem szívesen, és csak megbízható partnereknek küldöm el a csomagot. Ennek oka a posta, és a kezdő vásárlók megbízhatatlansága.
Biztos lehetsz benne, és az értékeléseimből meg is bizonyosodhatsz róla, hogy a vásárolt terméket az árának beérkezésével egyidejűleg postázom, tehát akár már másnap viszi a postás.  A kínálatomban szereplő minden új, és használt elektronikai eszközre kipróbálási garanciát adok. Az akkumulátorokra 1hónap cseregarancia. Minden hibás terméket azonnal díjmentesen kicserélek, vagy visszatérítem az árát ( csakis az árát, a szállítási költséget nem ). A reklamációk elkerülése végett minden elektronikai terméket tesztelek postázás előtt. Árulok még bontott mobiltelefon alkatrészeket is, ezeket minden esetben kipróbálom meghirdetés előtt, de garanciát nem vállalok rájuk. Mivel beépítésük komoly szakértelmet igényel.

Vásárlás, Licitálás

Bátran licitálj, de csak akkor ha valóban szándékodban áll megvásárolni a teméket.
Ha szeretnél minden friss termékemről értesítést kapni csak kattints a
ikonra itt, vagy a termékleírásnál.
Kérlek figyelmesen olvasd el a termékleírás minden pontját, a félreértések elkerülése végett!
Ha valami nem egyértelmű, vagy bárminemű kérdésed adódna, bátran üzenj szinte azonnal válaszolok.


Kellemes böngészést, és eredményes üzletkötéseket kívánok a Zsibvásáron!