Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-18 12:25:00
Utolsó belépés:2018 február 20, 21:02
Pozitív visszajelzések:9553
Semleges visszajelzések:5
Negatív visszajelzések:0

Az ásványgyűjtést 1997-ben kezdtem, majd tíz évvel később megalapítottam első önálló ásvány és ékszer értékesítéssel foglalkozó vállalkozásomat. Ma már több mint 2500 féle ásványokból, féldrágakövekből, tenyésztett gyöngyökből, kagylókból készült ékszert, dísztárgyat forgalmazok. Ezek egy részét, ha időm engedi, a Zsibvásárra is feltöltöm. Az ásványgyűjtő útjaim alatt  2-3 napig nem vagyok internet közelében, ilyenkor értelemszerűen nem tudok válaszolni a kérdésekre, levelekre. Ilyen esetben türelmüket kérem.

Vásárlási feltételek

A termékeknél látható fotók csak ilusztrációk, a kövek mintázata, színárnyalata lehet más, mivel két egyforma kő nagyon ritkán fordul elő. Ha ön konkrétan a képen látható köves ékszert szeretné megvásárolni, előtte érdeklődjön, hogy megvan-e még. Cégünk a megnövekedett forgalom miatt 2016. júniustól a számlákat áfásan állítja ki. A szállítási költségek levél esetén az általános postai díjszabás +27% áfa áron lehetségesek.

Termékeimet ajánlott küldeményként, az általános postai díjszabás szerinti ár +27% áfa áron,  buborékos borítékban levélként, 2 kg fölött csomagként postázom. Nem sérülékeny termék esetén lehetőség van ajánlott postakész borítékban történő postázásra is (pl. fém gyöngyök).

A megvásárolt termékek árát és postaköltségét átutalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzben (forint) lehet fizetni. Postázás esetén a pénz megérkezése után adom postára a termékeket.

A buborékos boríték ára mérettől függöen 40 Ft-tól 150 Ft-ig változhat.

Aki 5 vagy annál több féle terméket vásárol egyszerre 10 % kedvezményt kap a vételárból. 

MAMIT (Magyar Minerofil Társaság) tagjainak az igazolványszám megadása után mennyiségtől függetlenül is jár 10% kedvezmény. Kedvezmények összevonása legfeljebb 20% kedvezményig lehetséges. 20%-nál nagyobb kedvezmény semmilyen esetben nem lehet.

Viszonteladói akció: ha tíz napon belül 20 vagy annál többféle különböző terméket vásárol, melyet egy csomagban postázok ill. szállítok, akkor 20%-os kedvezményt bíztosítok. Kivétel: könyvek esetében 10 % kedvezményt adok a feltüntetett árakból.

Külföldről érkező deviza utalások esetén 3000 Ft banki kezelési költséget kell felszámolnom.

Ha a termék megérkezett és elégedett vele, kérem, mielőbb készítse el pozitív értékelését és én is hasonlóan fogok eljárni.

Ha valamely termékkel kapcsolatban probléma lenne, kérem mielőbb jelezze felém, hogy megoldást találjunk gondjára.

Személyes átvételre Mendén van lehetőség. Mende egész területén ingyenes a házhozszállítás értékhatártól függetlenül.