Vélemény:99.87 pozitív
Regisztrált:2009-03-19 13:17:00
Utolsó belépés:2020 augusztus 10, 12:29
Pozitív visszajelzések:2224
Semleges visszajelzések:4
Negatív visszajelzések:3

Szerettel üdvözöllek az oldalamon!

Teszveszes sokéves jelenlétem mellett 2009 márciusától főleg itt adom-veszem 3 lányom és a családban lévő szinte összes gyerkőc kinőtt, megunt ruháit. Az értékeléseim úgy gondolom mutatják, hogy csak jó minőségű holmikat teszek fel, olyat amit én is megvennék. A ruhákat mindig tüzetesen átnézem, ha hibát találok azt jelzem a termékleírásnál. Ha véletlenül valami elkerülné a figyelmemet, kérlek írj, beszéljük meg, visszaveszem a terméket, vagy visszautalom az árának egy részét, ahogy Te szeretnéd. A ruhákat mosva, de idő hiányában vasalás nélkül küldöm, lakásunk dohányfüst és állatszőr mentes.

Az aukciók oldalán is feltüntetem, de a félreértések elkerülése érdekében itt is jelzem: a gyerkőceim és a munkám mellett sajnos nem tudok a városban találkozókat megoldani, a személyes átvétel kizárólag a lakcímemen lehetséges, ami a XI. kerületben van, a fekete 7-es busz végállomásánál.

Postázni a mindenkori postai díjszabás szerint, általában hetente kétszer tudok. Figyelem! 2013 július elsejétől a Magyar Posta az alábbi változást léptette életbe: "Az a küldemény, amely mérete vagy alakja miatt nem fér be a postaládába, kizárólag könyvelt küldeményként, például ajánlott levélként, csomagként adható postára."  Tehát sem sima, sem sima elsőbbségi levélként nem veszik fel!  Fizetni átutalással Citibankos számlaszámra lehet. Nálam nincsen semmilyen csomagolási vagy sorbanállási, sms stb költség :-) 

Ha megnyertél egy licitet, kérlek elsősorban emailben jelentkezz, mert munkám miatt telefonon nem mindig vagyok elérhető. Ha ki lenne kapcsolva, vagy nem veszem fel, légyszíves próbálkozz később. Emailt naponta többször olvasok.

Mindenkinek kellemes nézelődést, és sikeres licitálást kívánok!

Anikó