Vélemény:99.87 pozitív
Regisztrált:2009-03-19 13:17:00
Utolsó belépés:2022 január 25, 17:21
Pozitív visszajelzések:2225
Semleges visszajelzések:4
Negatív visszajelzések:3

Szerettel üdvözöllek az oldalamon!

Teszveszes /Vaterás sokéves jelenlétem mellett 2009-től főleg itt adom-veszem gyermekeim kinőtt, megunt ruháit, könyveit, játékait. Az értékeléseim úgy gondolom mutatják, hogy csak jó minőségű holmikat teszek fel, olyat amit én is megvennék. A ruhákat mindig tüzetesen átnézem, ha hibát találok azt jelzem a termékleírásnál. Ha véletlenül valami elkerülné a figyelmemet, kérlek írj, beszéljük meg, visszaveszem a terméket, vagy visszautalom az árának egy részét, ahogy Te szeretnéd. A ruhákat mosva, de idő hiányában vasalás nélkül küldöm, lakásunk dohányfüst és állatszőr mentes.

Az aukciók oldalán is feltüntetem, de a félreértések elkerülése érdekében itt is jelzem: gyermekeim és a munkám mellett sajnos nem tudok a városban találkozókat megoldani, a személyes átvétel kizárólag a lakcímemen lehetséges, ami a XI. kerületben van, a fekete 7-es busz végállomásánál.

Postázni a mindenkori postai díjszabás szerint, általában hetente kétszer tudok. Figyelem!2017.01.01-től ajánlott levélként házhoz címezve csak akkor veszi fel a Posta, ha a csomag mérete nem haladja meg a 32,4 x 22,9 x 2,4 cm-t (A/4-es boríték méret). Ha egy kicsit is vastagabb, hiába ruha és összenyomható, csak csomagként kézbesítik, vagy postán maradó levélként lehet feladni. 2019.02.01-től 3 levélkategória maradt: 50g, 500g és 2kg.Fizetni átutalással Erstebankos számlaszámra lehet. Nálam nincsen semmilyen csomagolási vagy sorbanállási, sms stb költség :-) 

Ha megnyertél egy licitet, kérlek elsősorban emailben jelentkezz, mert munkám miatt telefonon nem mindig vagyok elérhető. Ha ki lenne kapcsolva, vagy nem veszem fel, légyszíves próbálkozz később. Emailt naponta többször olvasok.

Mindenkinek kellemes nézelődést, és sikeres licitálást kívánok!

Anikó