Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-20 01:10:00
Utolsó belépés:2019 május 7, 14:30
Pozitív visszajelzések:58
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

Sziasztok!

Itt 2009 év eleje óta kezdtem aukciózni, - mint oly sokan - én is a Vaterán és a Teszveszen bevezetett listázási díj miatt jöttem át ide. Ott egyébként 2004 óta jelen vagyok/voltam. A következő pozitív minősítéssel rendelkezem/rendelkeztem: Pozitív: 133 (208 adásvétel) Pozitív visszajelzések: 98,52%

Az ott is bevezetett feltételeimet ide is áthozom, ott bevált, remélem itt is:

Fizetési ill. átadás/átvételi lehetőségek:
• Személyes átadás/átvétel készpénzfizetéssel Budapest XIII.ker., Székesfehérváron vagy Velencén. (Ez esetben nincs postaköltség.)
• Bankszámlára előre utalás után történő postázás ajánlva. (Postaköltség a Posta mindenkori díjszabásának megfelelően alakul. Csomagolási költséget nem számítok fel, csak ha pufi-borítékban küldök valamit, hogy az árucikk ne sérüljön meg. Ez 130 Ft pluszköltséget jelent.)


Kérem, hogy a megnyert termék vételárát 3 munkanapon belül egyenlítse ki! Amennyiben ez nem történik meg, úgy semmisnek tekintem az üzletet és újra listázom a terméket, valamint automatikusan negatív értékelésben részesítem! A megnyert termékeket a pénz beérkezését követően 3 munkanapon belül postázom! A szabálytalanságokat, a ki nem fizetett liciteket azonnal jelzem az adminisztrátoroknak, így a bosszúnegatívok úgyis törlődnek, kérem ezzel ne is vesztegesse az idejét. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem, A LICIT MEGTÉTELE ELŐTT forduljon hozzám bizalommal. Amennyiben nem ért egyet a fentebb leírt feltételekkel, úgy kérem inkább NE licitáljon! Nem kötelező! Köszönöm.

Továbbá: Utánvétellel semmit nem küldök, és csak ajánlottan küldöm!
Semmiféle csere nem érdekel!