Vélemény:99.76 pozitív
Regisztrált:2009-03-20 06:18:00
Utolsó belépés:2018 november 14, 16:13
Pozitív visszajelzések:41742
Semleges visszajelzések:13
Negatív visszajelzések:101

Jelenleg leltározók

Az oldalhoz rendelt telefonom nem él. emailben tudom elküldeni. Előfordulhat. hogy emaileimet sem tudom napi szinten megnézni, de azért hetente egyszer igen.

Postánál a foxpostot és a postán maradó ajánlott küldeményt részesítem elönyben, mert az árak barátságosak, akinek ezek nem felelnek meg,akkor a foxpost házhozszállítást ajánlom. A magyar postát az árai miatt eléggé hanyagolom.

Mielött rendelsz tájékoztatlak nem vagyok gyors, esténként munka után foglalkozók a legokkal rendelésekkel, ha sürgőssen akarod a levelet kérlek írjál, én nem szoktam emailt írni, mivel a legtöbb vásárlóm törzsvásárló, akik hetekig gyüjtögethetnek. Ha esetleg új vásárló vagy kérlek írj levelet, hogy kéred-e a lezárást, vagy esetleg még várakozól szeretnél még rendelni.

 az emailekre több napos csúszásokkal tudok visszaválaszolni...

A postában változások vannak 2018 januárjától.Nagyon ritkán jutok el a postara, vagy foxpost automatához. Ha a munka/tanulás feltornyosul akkor akár több, mint egy hétig is tarthat a postázás. 

Már van facebook oldalam is: a neve: Minden, ami építőjáték.  Ezen oldalon az építőjátékok eredetét keresesem... (mostánában háttérbe helyeztem a legot, a műépítő és formo készletek kutatása miatt)

2017 év Életkörülményeim miatt nagyon lassan reagálok a dolgokra...( Most sok a munka ezért gyakran feltorlódnak a dolgok.) Postára csak hetente egyszer tudok elmenni, ezért gyors sürgös postázást sem tudom mindig teljesíteni.) Visszaválasz előfordulhat, hogy több napig is eltarthat. sokszor csak késő este kerülök internetközelbe, és nem jut időm mindenkinek válaszolni, és rendeléseket gyorsan kikeresni...

Hétvége a családé, nincs legozás, de a személyes átvétel minden nap lehetséges, ha nem érek rá, akkor Kecskeméten a Széchenyi városban vagy Hetényegyházán tudom hagyni és ott szinte bármikor átvehető. Sokat utazók a városban,így előfordulhat, hogy más városrészek is jók, (de én inkább átutazó vagyok :) )

Sziasztok! Megváltozott a telefonszámom, és ami az oldalhoz van rendelve az megszűnt. (az emailt részesítem elönyben) Telefonon így átmenetileg nem  vagyok elérhető, mert mobiltelefon ellenes vagyok, és legszívesebben kihajítanám, de hát a modern élet megköveteli... 

Élet egy játék, ezért sokat játszunk... Igen! Felnőttként merjünk játszani, és legyünk gyerekek!

Kedves felnőttek játszatok sokat gyermekeitekkel, olvassatok mesét,  mivel jön a jó idő, irány a szabad! Menjetek tekeregni a (használjátok ki, mert bármikor esős havas lehet az idő vicces ezt ősszel írtam) kerékpáraitokkal vagy a kutyátokkal, még mindig itt ültök a gép elött?

Most télen leraktam a kerékpár, de tavasszal majd ismét rugalmas leszek a személyes átvétel terén, mert kerékpárral szinte bárhova el tudok menni  (a sötétedés  szab csak korlátot)(Kecskemét, Hetényegyháza, Kadafalva, Ballószög, Helvécia is, vagy Hetényegyházán és Széchenyi város-Holland faluban tudom hagyni a rendeléseket és az ismeröseimtől átvehető)

Hobbi szinten csinálom a legot, esténként munka után a szabadidömben legozok... Mivel kevés időm van rá, így nem mindig tudok azonnal válaszolni, (de azért igyekszem) Jelenleg kisebb a feltöltések száma, és kevesebb kivánság listát csinálok. (sajnos vagy "nem sajnos" a magánéletem eléggé pörgös lett, így kevesebb idöm jut a legora...)

Akinek nem válaszolok emailen vissza 4-5 napon belül az kérem szóljon nehogy ne vegyem észre a levelét.

 

Kívánság listánál, most már csak a saját alkatrészeimet tudom megnézni, hogy van-e, természetesen utánnanézek, hogy másoknak van-e és mennyiért, tudok segíteni, hogy elkérjétek sok esetben emailt és elérhetőséget is tudok küldeni. A saját alkatrészeim keresgélése hosszadalmas... (nekem sokszor nehézséget jelent egyetlen alkatrész megkeresése, hogy hova is raktam., gondolataim elkalandoznak, keresek pl egy elefántot, és mire befejezem a keresést oroszlán lesz belöle..) 

 

A gyors csomagmegkapás alapfeltétele a gyors kommunikáció.  (lehet én nem válaszolok vissza, de ha három napom belül nem írok vissza, akkor kérlek ismételd meg a leveledet, nehogy elkerülje a leveled a figyelmemet.Fontos dolog, a postázási cím elküldése, mivel én kitörlök minden zsibvásáros vásárlási értesítöt amiben a cím is szerepel. Postacsomagok esetén a tapasztalat azt mutatja, hogy a legolcsóbb és leggyorsabb postafeladás a vatera futár, amelynek alapdíja 950 Ft (házhoz kiszállítással) és 790 Ft postán való átvétellel. Fontos tudnivaló, ezeknél a csomagoknál a Magyar Posta nem küld postaládás értesítőt, hanem emailben értesít, hogy megérkezett a csomag, ezért érdemes bemenni a postafeladást (amelyet emailben meg fogok írni) követő nap a postára, és érdeklödni, hogy megkapták-e a postacsomagot... Ezen feladást az ország bármelyik postájára el lehet címezni. (nem csak a lakcímhez tartozó postához)

Vaterafutár esetén meg kell adni, az emailcímet, a telefonszámot, és a postacímet. (postán maradó esetén a posta címét) A gyorsítás érdekében a nagyobb rendelések esetén egy sablon szöveget fogok írni, amelyben megkérdezem melyik postafeladást választja, ajánlott küldemény, postacsomag (sima és üzleti) vagy vatera futár. Kisebb rendelések esetén ajánlottként fogom küldeni esetleg sima levélként, de ezért nem válalok felelösséget. Borítékok esetén a postakész borítékot részesítem elönyben, ez az esetek többségében olcsóbb is... (ezt még akkor írtam, amikor lehetett a postán ajánlottként levelet feladni, de  vékony levelek esetén szintén postakész borítékban adom fel, csak mostanában már nagyon keveset, a csomagautomata kiszorította a postakész borítékokat)

Ha sürgősen akarod a levelet akkor mindenképpen írjál.

 

A lego sokat jelent számomra, és elég megszállott vagyok ilyen téren, ami ösztönöz, arra hihetetlen sok energiám van... Nem sok embernek van ahhoz türelme, hogy felrakjon a zsibvásárra pl egy darab 7 ft-os terméket és akár több százat. (néha felteszem magamban a kérdést, hogy ennek mi értelme, de van értelme, mert így én sokat tanulok, és tapasztalok, amelyet valószinűleg hosszú távon tudom majd kamatoztatni...) Ha esetleg az ön vállalkozása keres adminisztrativ munkakörben munkatársat kérem keressen meg... Alkalmi munkák is érdekelnek... Nem csak adminisztrativ munkát keresek, de ez a világ áll legközelebb hozzám...

Tisztelt vásárlók, szívesen cserélnék lego termékeket másokkal, én elsősorban régi 1980 év elötti készleteket keresek, továbbá belville és scala készleteket... 

Várom azon legosok jelentkezését, akik a régi készletekhez nagyon értenek, elsősorban információszerzés és készletbeazonosítás céljából... (itt nem igazán kereskedésre gondolok)

Várom a classic alkatrészeket ismerők/gyüjtők jelentkezését is... (EZ NAGYON FONTOS LENNE SZÁMOMRA)

Bárki megkereshet akinek van valamilyen építőjátéka (elsősorban az 1980-as évek vagy az elöttiek érdekelnek) Nem csak legok! Szivesen venném, ha küldenének nekem fotót és terméknév megnevezést stb...Sajnos ebben a témában elég hiányosak az ismeretem, és sok még a kérdőjel, az interneten nem sok információt találtam.) Cserébe szívesen adnék helyette legot..