Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-22 12:55:00
Utolsó belépés:2019 július 13, 08:18
Pozitív visszajelzések:762
Semleges visszajelzések:7
Negatív visszajelzések:0

Üdvözöllek!

Talán már ismerjük is egymást máshonnan! Több mint ezer sikeres aukció után most itt köszönöm, hogy az oldalaimon lapozol, licitálsz és vásárolsz! 

Folyamatosan töltök fel termékeket - mindegyik olyan, amilyennek leírtam, fotóztam. Az alacsony ár nem silány minőséget jelent - egyszerűen nincs szükségünk rá. Sok új, vagy szép állapotú és hordható, használható dolgot kínálok. Ha valami kis hibája van a terméknek (pl. bolyhosodás, szálkihúzódás stb.),mindig leírom és fotózom.

Ha tőlem vásárolsz kérlek, hogy 3 napon belül jelentkezz. Ha ez nem történik meg, én is küldök levelet, és ha lehet, üzenetet is a Zsibvásáron keresztül. Amennyiben ezek után sem kapok választ, egy hét elteltével visszateszem aukcióra a terméket, de akkor nem tudlak pozitívval értékelni.

Postázásnál mindig úgy csomagolok, hogy a legkisebb költséged legyen, egyéb  díjat nem számolok fel. A számlám OTP-s, hetente max. kétszer tudok postára eljutni.

Személyesen a terméket egyes  munkanapokon reggel 9 óra körül az Újpest Központ metrónál, vagy a Klinikáknál tudom átadni. Átvehetőek még Fóton is.

 A termékekkel kapcsolatosan minden kérdésre szívesen és gyorsan válaszolok.

Köszönöm az érdeklődésed és jó licitálást kívánok!

eraver