Vélemény:99.74 pozitív
Regisztrált:2009-03-24 14:41:00
Utolsó belépés:2022 augusztus 23, 20:12
Pozitív visszajelzések:378
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:1

Üdvözöllek az oldalamon!

Miután megvettél nálam egy terméket, kérlek minél előbb jelentkezz e-mailben (vagy telefonon, bár lehet hogy nem mindig tudom felvenni,kérlek mindig hosszasan csöngessél).

Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudod rövid időn belül átvenni, kérlek akkor is jelezd, bármit megbeszélhetünk, rugalmas vagyok, de ennek hiányában negatív értékelés után újraindítom az aukciót.

Személyes átvételre Budapesten, a VIII. kerületben - a Blaha Lujza tér környékén adott címen van lehetőség: előre egyeztetett időpontban. Sajnos munkámból kifolyólag csakis átszállítás után, egyéb esetben Soroksáron az általam megjelölt időpontban.

Postán a mindenkori postai díjszabás alapján küldöm a terméket, elsősorban ajánlott levélként, de a vevő kifejezett kérésére és felelősségére sima küldeményként is feladom. Fizetni előre utalással tudsz az általam megadott bankszámlaszámra /CIB esetenként más bank ! /, vagy postai rózsaszín csekken.De ezt jelezd előrre ! A pénz beérkezése után igyekszem minél hamarabb postázni a terméket.Ha étkezési jeggyel szeretnél fizetni az is megoldható !

Utánvéttel nem postázok!!!

A termék árán és a postai díjon kívül nálam nincs csomagolási vagy egyéb ktg. Bármilyen kérdésed van kérdezz, megpróbálok minél hamarabb válaszolni, szeretem ha mind a vevő mind az eladó elégedett az adásvétellel, ezért ha a terméknek valami hibája van azt előre jelzem.

Kellemes böngészést, sikeres licitálást, és további szép napot kívánok!

 

Üdvözlettel:Zoli