Vélemény:99.83 pozitív
Regisztrált:2009-03-25 11:48:00
Utolsó belépés:2020 október 8, 01:18
Pozitív visszajelzések:5316
Semleges visszajelzések:3
Negatív visszajelzések:9

Mindenkit szeretettel üdvözlök az oldalamon!

Köszönöm, hogy elolvasod a tudnivalókat :-).

Fizetés történhet banki átutalással (illetve bankszámlára befizetéssel - Erstés vagy OTP-s számlaszámra), készpénzben (Forintban vagy Euróban - akár fémpénzzel is, így nálam el tudod költeni az utazáskor megmaradt aprót is :-) ), paypal-en keresztül, rózsaszín csekken a címemre, illetve Erzsébet utalvánnyal (Ajándék, étkezési, kultúra, szabadidő).

Főleg piperékkel és ékszerekkel foglalkozom, de találhatsz nálam szalvikat, ruhákat, könyveket és esetenként más kategóriájú termékeket is.

Vannak lejárt szavatosságú piperéim is, a szavatosság ideje látszik a termék leírásánál. Ezek minden esetben hibátlan állapotban lévő termékek,_mindegyikre garanciát vállalok, ez azt jelenti, hogy ha esetleg mégis romlott (van amelyiknél nem tudom ellenőrizni, mert fóliázott), akkor visszaveszem és visszafizetem az árát. Ilyen szerencsére nagyon ritkán fordult elő eddig.

 

Az eddigi itteni tapasztalatok alapján lenne néhány kérésem:

Csere bizonyos esetekben érdekel, jelenleg főként a következő termékekre:

Gazdag papa szegény papa sorozat (társasjáték is), Lush termékek (főleg masszírozó testápolók, de más is érdekelhet), Nina Ricci Les Belles De Ricci parfümök (kivétel a zöld változat), Lolita Lempicka L (kagylós) parfüm, új, nagy kapacitású pendrive, utazási utalvány utazási irodákhoz.

A FIZETÉSI HATÁRIDŐ AZ ELSŐ LICIT MEGNYERÉSÉTŐL SZÁMÍTVA 2 HÉT, A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ PEDIG 1 HÉT. A 8. (HA NEM SIKERÜLT EGYÁLTALÁN A KAPCSOLATFELTÉVEL), VAGY A 15. NAPON (HA A PÉNZ NEM ÉRKEZETT BE) A TERMÉKEKET ÚJRA MEGHIRDETEM NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT. AMENNYIBEN VALAKI BOSSZÚNEGATÍVOT VAGY SEMLEGEST AD JOGTALANUL, JELENTEM AZ ESETET. Sajnos az utóbbi időben volt néhány nagyon rossz tapasztalatom, amikor csúnyán visszaéltek a türelmemmel, ezért hoztam meg ezt a döntést. Úgy gondolom, ha valaki komolyan gondolja a vásárlást, akkor 2 hét bőven elég a fizetésre. A szabály alól egyetlen kivétel van, ha előre szólsz, hogy mikor tudsz fizetni, és sikerül megegyeznünk egy konkrét időpontban.

Utánvéttel NEM vállalom a postázást, kérlek csak akkor licitálj, ha ezt elfogadod.

 

Most következzenek a fontos tudnivalók, amikről licitálás előtt úgy gondolom, jó, ha tudsz:

AZ ÁTVÉTEL-FIZETÉS MÓDJAI

-személyes találkozó - Fizetés készpénzben, találkozó előre megbeszélt helyen és időpontban. Budapesten főként a Moszkva térnél és az Árpád Hídnál, illetve ha tudunk egyeztetni, akkor még megoldható a Belváros más pontjain is (pl. Deák téren, Nyugatinál, Oktogonon, Kossuth térnél), és esetenként az Örs Vezér téren is. Egyszóval azért viszonylag rugalmas vagyok :-). 1000 Ft-os vásárlási érték alatt kizárólag az első két helyszínen tudom átadni.  

-ajánlott levélként (vagy 2 kg felett csomagként) (előre utalás után) - Fizetés banki átutalással, illetve - ha az utalás nem megoldható - bankszámlára történő befizetéssel (OTP, Erste). A licitált termékek ára + a postaköltség a magyar posta jelenlegi díjszabása szerint. Ha a termékeket buborékos borítékban, vagy elsőbbségi levélként kéred, a pluszköltséget felszámolom. 

 -sima levélként (előre utalás után) -  Fizetés módját lásd az ajánlott levélnél. Ebben az esetben sajnos nem tudok felelősséget vállalni azért, hogy a csomag meg is érkezik, így nem érzem jogosnak a negatív illetve semleges értékelést, ha Te így kéred, és nem kapod meg. Igaz, meglehetősen ritkán, de sajnos előfordult már. Egy új postai szabály miatt már csak a postaládába beférő leveleket lehet így feladni!

Köszönöm, hogy elolvastad, ha bármi kérdésed lenne, még licitálás előtt tedd fel, az esetleges félreértések elkerülése végett.

 

Jó licitálást és további szép napot kívánok :-).