Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-25 20:21:00
Utolsó belépés:2019 április 14, 10:23
Pozitív visszajelzések:64
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:0

Üdvözöllek!

 Két tündéri gyerkőc édesanyja vagyok. A 11 éves Lauráé és a 9 éves Noelé. Főként az ők kinőtt, márkás, megkímélt állapotban lévő ruhácskáit (és egyéb dolgait + saját megunt cuccainkat) szeretném reális áron eladni. Ha az aukcióim között nem találsz olyat, amire szükséged lenne, kérdezz bátran hátha van csak nem töltöttem fel.

Csak akkor licitálj, ha valóban meg szeretnéd venni a terméket. Banki átutalás-előre, amint a számlára érkezik a pénz, egy héten belül postázom a csomagot. (jellemzően 2-3 nap, azonnal nem mindig tudom megoldani a postázást, mivel dolgozom és heti 3x esti iskolába is járok). Általában ajánlott levélként postázok, az aktuális postai díjszabás szerint, de 2017. január 01-től sajnos nem lehet ajánlott küldeményként postázni, ami nem fér bele a levélszekrénybe, így ezek már csak csomagként mennek el (1490 Ft), csak az apróbb dolgok férnek bele az ajánlott levél kategóriába (pl. gyerekpólók, fürdőruhák, tornadresszek, shortok, leggingsek). Illetve postán tudom feladni a csomagot postai csomagautomatába (490 Ft). Sajnos Kazincbarcikán még nem helyeztek el semmilyen csomagautomatát, így sem Foxpost-tal, sem Webox-xal, sem más csomagautomatával nem tudom elküldeni a vásárolt terméket. Sima levélként és utánvéttel nem postázok, ezt ne is kérd! Kazincbarcikán személyes átvétel megoldható.

2 hetet tudok várni, hogy jelentkezz, amennyiben nem teszed, negatív értékelés mellett a terméket újra aukcióra bocsájtom. Amennyiben emailben jelzed fizetésben rugalmas vagyok (persze normális keretek között).

Sikeres aukciót kívánok!