Vélemény:99.36 pozitív
Regisztrált:2009-03-28 18:36:00
Utolsó belépés:2021 július 28, 09:12
Pozitív visszajelzések:310
Semleges visszajelzések:6
Negatív visszajelzések:2
Kérlek, olvasd el ezt a néhány sort mielőtt licitálnál, hogy a jövőben elkerüljünk minden félreértést:

A többi eladóhoz hasonlóan utánvétellel nem postázok, csak előre utalással.

A NYERTES VÁLLALJA, HOGY A ZÁRÁST KÖZETŐ 5. MUNKANAPON SZÁMLÁRA BEFIZETI ILL. ÁTUTALJA A POSTÁVAL TERHELT VÉTEL ÁRAT, A 6. MUNKANAPON NEGATÍV ÉRTÉKELÉS KISÉRETÉBEN ÚJRAINDÍTOM AZ AUKCIÓT ÉS BETESZEM SZEMLYES TILTÓ LISTÁMBA!!!!!
- KÉREK MINDENKIT A FENTIEK TUDOMÁSUL VÉTELÉVEL LICITÁLJON!!!!!

Budapesten személyes találkozó legtöbbször megoldható, de nem lakom Bp-en, csak heti 2 alkalommal vagyok a városban, akkor a Moszkva téren tudunk találkozni, de időben alkalmazkodni kell hozzám. Mindenképpen licit előtt kérdezz, ha egyéb megoldást kell keresnünk!
Természetesen az áraim nem mozdíthatatlanok, így, ha gondolod írj, korábbi tapasztalataim szerint előfordulhat, hogy megegyezünk.

Szállítási, fizetési feltételek

Igyekszem gyorsan, pontosan megfelelni mindenkinek. Senkiről nem feledkezem meg, mindenkinek igyekszem a lehető leggyorsabban válaszolni, postázni. Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van, írj bátran!
CSERE:
Lehetőséged van cserével élni bizonyos feltételek mellett.Kérlek a kérésed azonnal jelezd felém és 48 órán belül, postázd vissza a cserélni kívánt terméket.Ebben az esetben a felmerülő postai díjak téged terhelnek.Licitálni nem kell!
A részletekről,kérlek érdeklődj emailben!
Garanciát nem vállalok és pénzt nem fizetek vissza!

Jó licitálást, és szép napot!