Vélemény:98.7 pozitív
Regisztrált:2009-03-30 08:04:00
Utolsó belépés:2018 december 17, 20:08
Pozitív visszajelzések:227
Semleges visszajelzések:3
Negatív visszajelzések:3
Köszönöm, hogy benéztél!
Bármi kérdésed van termékeimmel kapcsolatban, írj -rövid időn belül válaszolok.Aukció végén a termék árát banki átutalással ill. rózsaszín csekken kérem, illetve a
Pécsen személyes átvétel is lehetséges ( aukció végétől számítva 3 napon belül)- de neked kell jönnöd. /Mivel 3 gyerekkel nem könnyű kimozdulni./ Ha több mindent választanál, akkor szívesen várok a feladással, de ezt is mondd idejében! Ha valaki az aukció megnyerésétől számított egy héten belül nem jelentkezik, illetve a megállapodás ellenére nem utalja a vételárat, azt úgy tekintem, hogy elállt a vásárlástól és negatív értékeléssel vagyok kénytelen illetni.
Természetesen, ha tudod, hogy elutazol, vagy nem leszel elérhető, akkor előre megállapodunk az anyagiak rendezésének határidejében. Általában nem jelölöm külön a postaköltséget, ha nem egyértelmű, kérdezz bátran! A postai díjszabást vedd irányadónak! 2 kg-ig levélként küldöm a terméket. 
Ha UTALNI szeretnél akkor azt a SZÁMLASZÁMOMRAra tedd (de ne postán keresztül), ha RÓZSASZÍN CSEKKEN szeretnél küldeni pénzt akkor azt KIZÁRÓLAG a POSTACÍMEMRE tedd.A felhasználóneved mind az utalásnál, mind a csekknél a közlemény rovatba írd be, így könnyebb az azonosítás nekem, gyorsabb a postázás.
CSERÉBEN SEMMI ESETBEN SEM GONDOLKODOM.
Kellemes licitálást és jó nézelődést kívánok!
klaszneha (Anita)