Vélemény:99.85 pozitív
Regisztrált:2009-03-31 06:30:00
Utolsó belépés:2021 április 18, 23:55
Pozitív visszajelzések:686
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:1
Üdvözöllek!


Először is, kérlek, tegeződjünk! (Persze csak ha ez nincs ellenedre.) Sok más eladóhoz hasonlóan, én is a Teszveszről és a Vateráról "soroltam át" erre a sokkal szimpatikusabb helyre. ;-)) Vagyis, már találkozhattál az aukcióimmal, ugyanezzel a felhasználói névvel. A régi anyagokat átpakoltam, az újak közül is igyekszem mindent hasonló formában feltölteni, mint eddig; a kínálatom pedig természetesen továbbra is rendszeresen frissítem, ahogy időm engedi.
 
Magamról csak annyit, hogy évek óta lelkes zene-, film- és könyvbarát vagyok. Az itt meghirdetett termékek (Cdk, Dvdk, könyvek, stb) egytől egyig a magángyűjteményemből származnak. (Vagyis, nem ebből élek, ez csak afféle hobbim.) A legtöbb tételemből ezért ez az egy darab van! Kérlek vedd ezt figyelembe, mikor a licitálásról döntesz. Értelemszerűen, a legtöbbjük használt, de igyekszem vigyázni rájuk, vagyis az állapotuk általában ÉP, gyakran újszerű. (Ez alól kivételt képeznek azok a lemezek, amiket magam is használtan vettem, és az előző tulajdonosuk nem óvta-becsülte őket eléggé. Mert sajnos ilyen is előfordul.) Mindenesetre igyekszem mindenütt pontosan feltüntetni a termék állapotát.

Mivel szívügyem az áru épsége, és célom a vevő elégedettsége, mindent elkövetek, hogy Te is elégedetten távozz "boltomból", sőt: szívesen vásárolj nálam újra. Igyekszem rugalmas és pontos lenni. Amennyiben esetleg mégis felmerülne bármilyen probléma a tranzakcióval kapcsolatban (elégedetlen vagy az áru minőségével, stb.), csak írj egy e-mailt vagy hívj, és megoldjuk valahogy. (Akkor is bátran szólj vagy kérdezz, ha valami nem világos, pl. postaköltség, stb.)

Cserébe viszont elvárom a fair play-t. Fizetési határidők betartását (ha nem tudsz, vagy nem akarsz egy héten belül fizetni, kérlek NE VÁSÁROLJ), a megtett licitekért felelősségvállalást, stb. Ez az egész nem csak a pénzről szól. Ha jól csináljuk, azzal az örömet és elégedettséget növeljük a világban. Ebben én maximálisan partner vagyok. ;-))
 
 A fizetéssel és szállítással kapcsolatban: a banki átutalást (vagy személyes befizetést a számlámra) preferálom. A rózsaszín csekket kizárólag akkor fogadom el, ha az átutalás nem megoldható. FONTOS: Postán keresztül NE UTALJ BANKSZÁMLÁRA! Ha így teszel, azért pluszköltséget kell felszámítanom. Paypal lehetőség van.
Igyekszem mindig biztonságosan csomagolni. Külön csomagolási díjat nem számítok fel, a postaköltség minden esetben az aktuális postai díjszabásnak megfelelő. Legszívesebben ajánlottan küldöm az árut; ha elsőbbségivel vagy nem ajánlottan szeretnéd (utóbbit kizárólag saját felelősségedre!!), kérlek jelezd. Személyes átvétel természetesen megoldható, csak szervezés kérdése. Viszont UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK SEMMIT, ne is kérd! Köszönöm a megértést!
 

ÁRENGEDMÉNYEK

Noha már így is szinte mindent igen kedvezményesen (általában féláron) kínálok, ha úgy érzed, hogy muszáj még ebből is alkudnod, csak bátran!  Biztos találunk kölcsönösen megfelelő megoldást. És természetesen nagy tételben vásárló, visszatérő ügyfeleimnek továbbra is kínálok engedményeket, bónuszokat.


 HASZNÁLD KI !!!  Végül pedig köszönöm az érdeklődést, és jó böngészést/licitálást kívánok!