Vélemény:98,31 pozitív
Regisztrált:2009-03-31 13:00:00
Utolsó belépés:tegnap, 19:44
Pozitív visszajelzések:175
Semleges visszajelzések:3
Negatív visszajelzések:3

Üdv!

Az oldalamon nagyrészt ruhákat találsz, az viszont bőven akad szinte minden méretben. Legtöbb osztrák, vagy német eredetű, többnyire márkás termékek. Sok közülük 100% pamutból készült, ez jó a babának és jó a környezetnek is!!! Vannak köztük újak és használtak, mindegyiknél igyekeztem a legapróbb hibát is feltüntetni és lefényképezni. Bármiből csinálok ruhacsomagot is, természetesen így az ár is olcsóbb lesz. 
Rengeteg iskolai tételt is találsz nálam. Ezeket régóta gyűjtöm, legtöbb saját szerzemény. Minden tétel tanárral ellenőriztetve van, terjedelmük változó, de nyugodtan kérdezz licitálás előtt! Ezeket is filléres összegért árulom és e-mail-ben is el tudom küldeni, így semmilyen plusz költség nincs.
Érdemes körülnézni nálam, mert sok termékem nagyon olcsó. Nagyobb összegű vásárlás (kb. 3000Ft) esetén, illetve kabátoknál, számítógép alkatrészeknél a személyes átvétel sok más városban is megoldható.
10.000Ft felett én állom a postaköltséget.

Az üzleti ügyek lebonyolítása kizárólag e-mail-ben (gyakran olvasom), mert így mindennek írásban nyoma van és szükség esetén vissza lehet keresni. Ráadásul ingyen van. Kérlek, telefonon ne keress, nem fogom felvenni!
A pénz beérkezését követő munkanapon postázok általában.  

Hohenembs