Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-03-31 16:11:00
Utolsó belépés:tegnap, 12:47
Pozitív visszajelzések:693
Semleges visszajelzések:2
Negatív visszajelzések:0

Szia!

Először is köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra! :D

 3 TERMÉK EGYIDEJŰ VÁSÁRLÁSA (megnyerése) ESETÉN A 4.-ET (4 közül a legolcsóbbat) AJÁNDÉKBA ADOM! FONTOS ÉS KÜLÖN KÉREM, HOGY A 4. TERMÉKET -AZ AJÁNDÉKOT-NE ÜSD LE, (mivel azt ingyen adom, ne kelljen utána is jutalékot fizetnem!) KÖSZÖNÖM! (Amennyiben mind a 4 terméket leütöd, az akció nem érvényes!) AZ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES! AZ AKCIÓBAN MINDEN TERMÉKEM RÉSZT VESZ!!! FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK! A FENT EMLÍTETT AKCIÓBAN EGY HIRDETÉS SZÁMÍT EGY TÉTELNEK, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY AZ EGY ADOTT HIRDETÉS HÁNY DARABOT TARTALMAZ!

A TERMÉKEIMET POSTÁZOM IS, ELŐRE UTALÁS UTÁN, VAGY A RÓZSASZÍN CSEKK MEGÉRKEZÉSE UTÁN! POSTÁZÁSI DÍJAK, A MINDENKORI ÁRAKNAK MEGFELELŐEN! Postázási díjakat nem véletlen nem állítok a termékeknél, ahol esetleg még van, az már régi, nem aktuális... Mivel egy éven belül többször is változnak ezek a díjak, nincs kapacitásom a több, mint 500 terméknél módosítgatni minden alkalommal. Szívesen adok tájékoztatás az egyes termékeknél erre vonatkozóan is!

A 11. kerületi átvétel sajnos végleg megszűnt, nincs kapacitásom a több, mint 500 terméknél egyesével ezt az opciót kivenni. Tudom postázni bárhogy, vagy akár Foxal is mehet! Személyesen átvenni Budapesten a XXII. kerületben lehet a Hír utca környékén!

Örülök, hogy az oldalamon keresztül találkozunk!