Vélemény:99.82 pozitív
Regisztrált:2009-04-01 00:44:00
Utolsó belépés:2020 augusztus 7, 23:06
Pozitív visszajelzések:2705
Semleges visszajelzések:8
Negatív visszajelzések:5

Üdvözlök minden kedves aukciózó partnert és érdeklődőt egyaránt!

NEM SZERETNÉK CSERÉLNI, KÉRLEK EZZEL NE KERESS!

Amennyiben időd engedi olvasd el, fontos információkat tartalmaz

Az eladásra kínált holmik családomban felhalmozott jellemzően jó minőségű, új, vagy újszerű, használt de még bőven hordható kinőtt, átnőtt, kifogyott ruhák, lábbelik. Ezeken kívül, játékokat, könyveket, és sok minden egyebet szeretnék eladni.

A ruhák, lábbelik nem bálásak, és nincs boltom, nem vagyok kereskedő, nem ebből élek!

Igyekszem mindent nagyon baráti áron kínálni, igazán megéri bekukkantani, hátha épp arra van szükséged amire nekem már nincsen. 

A ruhákhoz főleg a gyermekruhák nagy többségéhez - ebben csupán néhány kivétel van - 100-200-300,- Ft-os jelképes összegért hozzájuthatsz. A befolyt pénzből biztosan nem gazdagszom meg, - egyébként sem ezen tevékenységből élek - azon nagyobb méretű ruhákat,  lábbeliket, új játékokat szeretnék venni gyerekemnek. Kérdésekre szívesen válaszolok, mindennap benézek, általában nem kell sokat várni a válaszra.

Csere jelen pillanatban semmire nem érdekel!

Licitálás:

Felelőtlen licitálás helyett, inkább kérdezz mindenre rá, én igyekszem gyorsan megválaszolni.

Licitet nem törlök, erre vonatkozó kérelmet nem tudok teljesíteni, technikailag itt még nincs rá lehetőség, éppen ezért arra kérlek, hogyha lezárul a licit, és a tiéd lenne a nyerő de mégsem kéred, akkor a "csendben lapítás", ígérgetések,  mellébeszélés, egyéb "kerülőutak" helyett válaszd inkább az egyenes utat, azaz azonnal tudasd velem, miért nincs rá mégsem szükséged és írd meg hogy tegyem vissza mihamarabb hirdetni! Így jó esetben el tudod kerülni a "negatív értékelést"!

Szívesen bevárom a futó aukciók végét, nyugodtan licitáljatok, egybe várom, és úgy postázom, vagy ha kéred előtte akár fix árasra teszem, így is azonnal hozzájuthatsz, a lényeg a kommunikáció, azaz tudjak róla!

AKCIÓ!!! Ha több meghirdetett termékem érdekel és legalább 6.000,- Ft-ért vásárolsz tőlem, akkor licitálás előtt kérdezz, alkudozz, előfordul hogy engedek az árból, vagy ajándékba adok néhány terméket.

Kapcsolatfelvétel:

Az aukciók lejártát követően kérném, hogy vedd fel minél előbb velem a kapcsolatot (3 napon belül, hiszen a felhasználási feltételekben is ez szerepel), úgy vélem, e-mailben a legpraktikusabb, így meg tudjuk beszélni az átvétel-kifizetés rendezésének módját. Amennyiben ezt elmulasztod, és nem reagálsz semmilyen módon se, (e-mail, telefon, sms formájában se) abban az esetben a licitált holmit három nap után újrahirdetem hiszen én úgy érzem mindannyiunk érdeke a gyors adásvétel lebonyolítása. Ha számodra nem fontos, akkor inkább ne licitálj, vagy halaszd inkább akkorra, amikor tényleg szükséged is van a termékre. Amennyiben licitálok, én is igyekszem minden esetben az eladó által szabott feltételeket teljesíteni.

Fizetés:

Elsősorban átutalással tudod rendezni a licitált termékek ellenértékét MAGNETBANK vagy ERSTE BANKOS bankszámlámra, vagy bármelyik MAGNETBANK vagy ERSTE bankfiók pénztárába is befizethetsz a számlámra, ez semmilyen többletköltséget nem jelent számodra, és azonnal jóváírják, ezt én pillanatokon belül látom is, így nagy eséllyel még aznap el is tudom postázni címedre.

Személyes átvételnél a helyszínen készpénzben a legpraktikusabb kifizetni. Ezeken kívül elfogadok még postai rózsaszín csekken történő fizetést is, kizárólag a lakcímemre.

Fontos! Utánvéttel senkinek semmit soha sem küldök semmilyen körülmények között se!

Postázás, vagy személyes átvétel:

Nincs semmilyen csomagolási meg postára menési költség. Mindig igyekszem megtalálni a lehető legolcsóbb postázási módot, de ha megoldható akkor személyes átvétel is szóba jöhet. Természetesen senkinek a lakcímére nem vállalok elvitelt, csak ha tényleg nagyon a közelemben lakik, a kézben vihető könnyebb holmikat Budapesten a munkahelyemen is át tudod venni, előzetes megbeszélés alapján a munkahely és az otthonom közötti forgalmasabb tömegközlekedési pontok is szóba jöhetnek (pl. metró, buszállomás, de csak az én általam kijelölt időpontban) kizárólag hétköznap és munkaidőben.

2017. január 1-jétől a postai díjak és feltételek változtak, ezért ami levélszekrény útján nem kézbesíthető, azt csomagként tudom feladni.

MPL Postacsomag alapdíjak

2 kg-ig 1.490
5 kg-ig 1.690
10 kg-ig 1.790
20 kg-ig 1.990

Szívesen küldöm futárszolgálattal DPD vagy PPS, vagy ahogy a vevőm igényli.

Csomagautomatába is feladom.

Csere nem érdekel!

Nyugodtan kérdezzetek ha valami nem világos, vagy szívesen mérek is, általában 24 órán belül válaszolok!

Jó nézelődést és jó licitálást kívánok mindenkinek!!!!

http://www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=63531