Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-04-03 10:07:00
Utolsó belépés:tegnap, 11:32
Pozitív visszajelzések:108
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Kedves Licitáló!

Tisztelettel ajánlom figyelmedbe termékeimet, amelyek között találsz teljesen új árukat a bolti ár töredékéért, vagy jó állapotú használt holmikat szemtelenül alacsony áron. Javaslom, időnként kukkants be hozzám, hátha találsz valamit, amire éppen szükséged van, vagy nincs, de olyan olcsó, hogy nem bírod otthagyni.

Kapcsolat felvétel:

Licitálás előtt kérdezz, ha nem vagy valamiben biztos és csak utána tégy ajánlatot! Nem célom, hogy olyasmit sózzak rád, amit nem is akartál megvenni.
Kérlek, hogy ha megnyerted a licitet, mielőbb írj egy E-mailt, melyik átvételi módot választod!

Szállítási, fizetési feltételek:

A személyes átvétel roppant egyszerű, mert a leütött terméket bármelyik hétköznap 9-18 óra között át tudod venni Budapest központjában, a Blaha Lujza térnél. Nincs szükség találkozó megszervezésére.

Felhívom a figyelmedet, hogy postázni csak előzetes banki átutalás után tudok. Amikor megérkezik a pénz, minden esetben ajánlott küldeményként adom fel a csomagot. Csomagolási költséget csak abban az esetben számolok, ha nekem is pénzbe került (pl.: pukkantós tasak), különben a mindenkori aktuális postai tarifákat alkalmazom. Ezeket megtalálod itt: http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalkulator

Ezért előfordulhat, hogy a postaköltség magasabb, mint a licitált termék maga. Ezt mindenképp vedd figyelembe a licitáláskor!

Értékelés:

Több mint 400 pozitív értékelésemet megnézheted a Vaterán ugyanezen felhasználói név alatt alatt:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=290780

Jó licitálást!