Vélemény:99.7 pozitív
Regisztrált:2009-04-27 19:14:00
Utolsó belépés:2022 május 10, 16:20
Pozitív visszajelzések:670
Semleges visszajelzések:8
Negatív visszajelzések:2

Az aukciók közt megunt, elhasznált, felesleges, elavult, stb. termékek találhatóak. A bevételből újabb termékeket veszünk, melyeket hamarosan szintén megununk, elhasználunk, feleslegessé válnak, elavulnak. Ilyenkor kerülnek föl ide. Ezeknek az oldalaknak ez a lényege, a fogyasztói társadalom megcsúfolása ez, a használt dolgainkat nem kidbojuk, hanem itt gazdára lelnek, így a környezetet is védjük.

Nem minden termék az enyém, időnként ismerősök, szomszédok dolgai is felkerülnek ide, így ilyenkor változás lehet (pl. kicsit hosszabb a postázási idő, rosszabb és ritkább esetben már nincs meg a dolog). Fennakadásokra lehet számítani járványok, karantén idején is, esetleg ha bedől az euró, szétesik az EU... Ha nagyon sürgős, érdemes előre érdeklődni.

A termékek átvehetők postafordultával is, valamint személyesen Budapesten, továbbá a Budapest-Kiskunlacháza vonalon.

A termékeket célszerű minél előbb lelicitálni, majd átvenni, mert előfordulhat, hogy más valaki hamarabb elviszi, elajándékozom, megsérül, stb.

Kérem, hogy csak azok licitáljanak, akik vállalják az átvétel pénzügyi/fizikai/szellemi/lelki terheit is. Annyi sok helyen lehet az interneten szórakozni, az aukciós portálok pedig eredendően adásvételre lettek kitalálva 18 éven felülieknek. Azért van sok helyen a kép, hogy lásd hogy az adott dolog kék/zöld/műanyag/fém, így utólag kéretik nem reklamálni olyan dolog miatt, ami a képről is kiderül. Kérdések természetesen felmerülhetnek, illetve célszerű is letisztázni valamit előre, hogy ne legyen vita belőle.

Külföldre csak előreutalással lehetséges postázás.