Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-04-29 17:57:14
Utolsó belépés:ma, 18:37
Pozitív visszajelzések:515
Semleges visszajelzések:2
Negatív visszajelzések:0

Üdvözlöm!

Zsolt vagyok , egyéni vállalkozás keretében foglalkozok csomagküldéssel.

Számomra a korrekt, lendületes üzletmenet nagyon fontos és persze a legfontosabb, hogy a VEVŐ elégedett legyen és a következő vásárlása alkalmával is hozzám forduljon.

A termékeimről próbálok érthető leírást készíteni, ha bármi nem világos, akkor szívesen segítek. A legnagyobb odafigyelés ellenére előfordulhat gyártásból / szállításból adó probléma, melyeket haladéktanul intézek, a problémák korrekt megoldása az elsődleges feladat számomra.

Minden eladott termékről számlát adok és a terméklapon megjelölt garanciát ill. a törvényben meghatározott szavatosságot vállalom.

A feltüntetett árak Magyar Forintban értendő bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmaznak ÁFA-t, mert vállalkozásom alanyi adómentes. A feltüntetett ár a szállítási költséget nem tartalmazza, erről a terméklapon ill. megrendelés végén kap információt.


Választható szállítási és hozzájuk kapcsolódó fizetési módok:

személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon előre utalással vagy átvételkor történő készpénzes fizetéssel (Személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási költséget, a termék az áru értékének kiegyenlítése után vehető át előzetesen egyeztetett időpontban.)

Postai szállítás előre utalással (A termékek csomagolása és postázása a vételár bankszámlánkra történő beérkezése után a következő munkanapon belül történik meg a Magyar Posta Zrt MPL szolgáltatását igénybe véve. A szállítási díj a vevőt terheli. Átvétel előtt kérjük, hogy vizsgálja meg a csomagot, sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módomban elfogadni. A késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából nem valósul meg az ebből eredő többletköltségek a megrendelőt terhelik.)

Postai utánvételes csomag

Ennél a szállítási módnál a Magyar Posta (MPL) szállítja ki Önnek a csomagot a megadott címre, és a vételárat + szállítási díjat a postásnak egyenlíti ki.

Ha nem tudja átvenni a csomagot, akkor kérheti, hogy postán maradó csomagként küldjem.

Külföldre történő szállítási igényt nem tudok kielégíteni.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Minden esetben e-mailben vagy telefonon vissza igazolom a megrendelést.Az utólagos kellemetlenségek elkerülése végett, ha bármi kérdés merül fel kérdezzen bátran , szívesen válaszolok!

Kérem a vásárlást követően lehetőleg e-mailben keressen ne telefonon, mert az üzenet megmarad.

Nincs kockázat:

Ha nem nyerte volna meg a termék a tetszését, ha nem ilyenre gondot , 14 napon belül küldje vissza és vissza adom a termék árát. A vissza szállítás költsége a vevőt terheli.

A 2014 Június 13.- án életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. Az elállás esetén a vásárlót terheli a visszaküldés során felmerült költségek. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti dokumentumokkal együtt szolgáltatható vissza. A távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény itt olvasható:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Továbbá felhívom a figyelmet arra, hogy a fogyasztó megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.

Figyelem! Elektronikai alkatrészeket félvezetőket jellegükből adódóan , minőségbiztosítási okokból nem áll módomban visszavásárolni.

Éppen ezért ezekre a dolgokra garancia sem vonatkozik !!! Kérem ezt a vásárlás során figyelembe venni !!!

Pénzügyeinket a Hajdú Takarék Takarékszövetkezet ( Regionális Bank ) intézi. Számviteli okokból csak számlára utalást tudunk elfogadni, befizetést vagy postai csekken történő számlára küldést NEM ! Rózsaszín csekken történő fizetést nem bankszámlára hanem csak címre fogadunk el.

Fontos: Amennyiben a termék ára 8 napon belül nem érkezik meg , úgy a vásárlást tárgytalannak tekintem és a megfelelő értékelés mellett újból meghirdetem. Külföldre árút nem küldök. Kérem csak akkor vásárolja meg a terméket, ha a szállítási feltételeket és a díjakat elfogadja ! Garanciális ügyintézés esetén a vissza szállítási költség a vevőt terheli !