Vélemény:99.47 pozitív
Regisztrált:2009-05-02 17:05:39
Utolsó belépés:2019 október 26, 13:16
Pozitív visszajelzések:187
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:1

Kedves Licitálók, Tisztelt Vásárlóim!

Mint láthatod nagy film és zenerajongó vagyok. Imádom a kuriózumokat, ritkaságokat, legyen az film vagy zene, én MINDENEVŐ vagyok!! Az elmúlt húsz évben rengeteg dvd-t, cd-t és újabban blu-ray lemezt gyűtöttem össze külföldi utazásaim során (természetesen itthon is vásároltam). Ez a család férfi oldajának hobbija, a női oldal hobbija a ruha. Az ember már csak olyan, hogy beleszeret dolgokba (film, zene, ruha) és beleun dolgokba. Mi is így vagyunk ezzel, ezért folyamatosan rotálódik a gyűjteményem és a ruhatárunk a hangulatunktól függően. A megunt darabokat eladom, aukcióra bocsátom.
Ebből eredően az összes általam eladásra szánt cd, dvd és blu-ray eredeti, gyári lemez, nem másolat, nem kalóz kiadvány. Van olyan darab is köztük, amit ki sem vettem a celofánból. A ruhák változó állapotúak a használttól, az újszerűn át a cimkésig.

Nézz be sokszor hozzám, az eladásra szánt termékek gyakran változnak, biztos találsz olyan ritkaságot, vagy figyelemre érdemes darabot, mely felkelti érdeklődésedet.

Kérem, hogy mielőtt licitálnál feltétlen keress meg annak pontosítása érdekében, hogy az aukcióban található dvd, vagy blu-ray lemez, ha nem európai és nincs jelölve a régiókód, akkor milyen régiókóddal van ellátva. Ennek elmulasztása esetén, ha nem tudja a lejátszód lejátszani a dvd-t, vagy blu-ray lemezt, sajnos nem áll módomban felelősséget vállalni.
Mint már fent mondtam sokat tartózkodok külföldön, ezért előfordulhat, hogy az aukció végét követően nem tudom azonnal postázni a terméket,mivel nem vagyok itthon. Ebben az esetben kérem türelmedet hazaérkezésemig, mely néhány napnál nagyobb késést nem jelent.

Külön felhívom figyelmedet, hogy LICITET NEM ÁLL MÓDOMBAN TÖRÖLNI!

Jó böngészést!

U.I.:

Minden termékemet csak előzetes banki átutalást követően postázok. UTÁNVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG! Ilyet ne is kérjetek, mert nem áll módomban teljesíteni.
A termék minden esetben védőcsomagolásban érkezik hozzátok. Személyes átvételre nincs lehetőség.