Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-05-16 18:02:28
Utolsó belépés:ma, 12:37
Pozitív visszajelzések:332
Semleges visszajelzések:6
Negatív visszajelzések:0

 


Üdvözöllek az oldalamon!

 Néhány fontos dolog, amit legyél kedves figyelembe venni, mielőtt licitálnál:

Mivel két kisbabával vagyok itthon, ezért a személyes átvételre előre egyeztetett időpontban, csak a XX. kerületben, lakcímemen van lehetőség. A többi eladóhoz hasonlóan UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK, rózsaszín csekket se a címemre, se a bankszámlaszámomra nem fogadok el, - csak bankon keresztül, előre utalással tudod kiegyenlíteni a vételárat. A terméke(ke)t igyekszem mindig gondosan becsomagolni, ezért mindig pufis borítékot használok (kivéve a pár száz forintos termékeknél).
FIGYELEM!
2013. JÚLIUS 1-JÉTŐL A NEM SZABVÁNYLEVÉL FELADÁSA CSAK AJÁNLOTTAN TÖRTÉNHET, TEHÁT SIMÁN NEM TUDOK POSTÁZNI!!!!!!!
  

Aukcióim leírásánál igyekszem pontosan, lényegre törően megfogalmazni a termék jellemzőit, de ha valamire még kíváncsi vagy, nyugodtan írj! Nem mindig vagyok internet közelben, előfordulhat, hogy csak 1 nap múlva válaszolok. De ha megnyertél egy terméket, kérlek, legkésőbb 1 hét múlva vedd fel velem a kapcsolatot!

A babaruháknál mindig feltüntetem a megfelelő mezőben az állapotukat. És nem, nem azért adom ilyen olcsón őket, mert hibásak, hanem mert hiába vettem én is az egyes darabokat több ezer forintért, már nincs szükségem rájuk, csak a helyet foglalják a szekrényben.

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, és elolvastad e néhány sort!

Jó licitálást, és szép napot!