Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-05-23 16:27:51
Utolsó belépés:2021 június 13, 14:21
Pozitív visszajelzések:32
Semleges visszajelzések:2
Negatív visszajelzések:0

                                                               Kedves vásárló!

A Zsibvásáron található termékeim általában használtak, de igyekszem mindig csak a jó minőségű, márkás dolgokat feltenni! Az esetleges szépséghibákat mindig jelzem, illetve fotózom is. Amit eredetinek jelölök meg, az valóban az is! Amit újnak írok, az valóban új is! A termékekkel kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok, és igyekszem azt minél előbb megtenni. A postai költségeket mindig az aktuális díjszabás szerint számolom. Függetlenül attól, hogy jelzem e a hirdetésben vagy sem, a postaköltség mindig csak becsült érték. Pontos összeget csak vásárlás után tudok adni. Csomagolási költséget sosem számítok fel. Vásárlás előtt mindig érdeklődj, hogy meg van-e még a termék, mert más oldalakon is hirdetem!

                                Csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod és meggyőződtél a termék milyenségéről!!!

Kérlek, hogy a megnyert termékért 1 héten belül jelentkezz! Sajnos volt már tapasztalatom, hogy "elfeledkeztek" erről! Ilyen esetben a terméket ismét meghirdetem, és sajnos negatívan értékelek! Amennyiben elégedetlen vagy az áruval, előbb kérlek engem keress meg! Az elküldés postaköltségét ilyen esetben nem áll módomban visszatéríteni, de a termék vételárát egyértelmű hiba vagy tévedés esetén megtérítem.

A termék árának ill. postaköltségének kifizetése csak a megadott bankszámlaszámra lehetséges! Más megoldást nem fogadok el! Postai úton vagy DPD futárral szoktam küldeni a vásárolt termékeket.

Ha valaki több termékre is licitál, de azok eltérő időben járnak le, nagyon szivesen bevárom őket. Ilyenkor a postaköltségen is spórolhatsz, mert nyilván nem külön-külön fogom számolni!

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Mindezek fényében jó licitálást és vásárlást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!