Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-07-06 21:42:07
Utolsó belépés:2018 április 5, 15:29
Pozitív visszajelzések:18
Semleges visszajelzések:2
Negatív visszajelzések:0

Üdvözöljük!

A Fantasmania Online Játékbolt vagyunk, kínálatunk akciófigurákra, film, képregény, videojáték, pankráció és más hasonló témájú gyűjtői figurákra és gyermekjátékokra szakosodik. Nézzen szét termékeink között!

 

Sikeres licitet követően a nyertest email-ben értesítjük a vásárlás részleteiről (a levelezést részesítjük előnyben, de a megadott telefonszámon is igyekszünk elérhetőek lenni, elsősorban 14-18 óráig, amennyiben a termék átvétele különösen sürgős, természetesen ettől eltérő időben is hívhat).

 

A vásárolt tételeket a vevő döntése alapján postázzuk vagy adjuk át személyesen.

 

Személyes átvételt Budapesten a reggeli vagy esti órákban a Klinikák metrómegálló közeében vagy pénteken a Dózsa György út metrómegállónál tudunk biztosítani előre egyeztetett időpontban.


Előrefizetéses postázásnál a csomagot a vételár és postaköltség megérkezését követően 3 munkanapon belül postára adjuk, amennyiben egy termék különösen sürgős vagy időponthoz kötött, kérjük mindenképp jelezze.

 


A következő fizetési módok lehetségesek:
-Utalás bankszámláról
-Postán, rózsaszín csekken történő befizetés

 

 

 

Utánvétes psotázásra (a psotásnak kell fizetni a teljes összeget átvétekor) is van lehetőség. Ehhez a megoldáshoz vásárlás után kérjük keresse fel telefonon a feladást végző kollégánkat a megerősítéshez. Az utánvétért a Magyar Posta jelnleg 1770 Ft-ot számít föl.


Előrefizetésnél a postaköltség súlytól függően 465Ft (max 250g) és 1115 Ft (max 20kg) között van ajánlott küldeményként illéetve csomagként.
Csomagolási, kezelési vagy más "rejtett" költségeket nem számolunk föl. A nem-ajánlottan feladott csomagokat nem lehet kerestetni, ha esetleg nem érkeznek meg rendben, ezért csak ajánlott postázást vállalunk.


 

Kérjük, hogy csak akkor licitáljon, ha valóban meg is kívánja venni az adott terméket. A nem jelentkező, több email-re sem reagáló felhasználók esetében nincs más lehetőségünk, mint az adásvételt negatív értékeléssel minősíteni. Amennyiben valamilyen problémával, fennakadással szembesült, kérjük mindenképp írja meg mielőbb, hogy tisztázhassuk a helyzetet.