Vélemény:99.71 pozitív
Regisztrált:2009-08-24 05:43:38
Utolsó belépés:2020 december 10, 18:41
Pozitív visszajelzések:342
Semleges visszajelzések:1
Negatív visszajelzések:1

 

Kedves Licitáló, Vásárló!

Üdvözlök minden kedves látogatót és leendő vásárlót!  Mielőtt licitálnál nézd meg alaposan a terméket, olvasd el a leírást és bármilyen kérdésed van kérlek kérdezz! Minden kérdésre válaszolok!  A termékeimet más oldalakon is hirdetem, ezért fontos a vásárlás előtti egyeztetés, hogy meg van-e még! A képeken mindig azt a terméket látod amelyiket eladásra kínálok, NEM  más oldalakról vagy katalógusból lettek csatolva!

Amennyiben alkudni szeretnél, azt még licitálás előtt jelezd felém, mert ha elfogadható az ajánlatod nem szoktam elutasítani! Termékeimet cserélem is, de csak abban az esetben ha szükségem van a felkínált dologra!Miután megnyerted a terméket kérlek hogy 1 héten belül e-mailen vagy telefonon vedd fel a kapcsolatot. Ha több terméket vásárolsz összevárhatjuk, csak jelezd felém! 

 A postaköltséget a mindenkori postai díjszabásoknak megfelelően számítom! Felkínálok több lehetőséget melyekből kiválaszthatod a számodra megfelelőt!

Az utalás (áru összege +  postaköltség) bankszámlaszámra történik, amit a licitgyőzelem után egyeztetünk! Személyes átvétel lehetséges ha eljössz a termékért vagy a helyben és időpontban meg tudunk egyezni! FIGYELEM! UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK! Utalásnál a nevet, felhasználó nevét vagy a termék nevét írd be a megjegyzés rovatba a könnyebb beazonosítás miatt! A postázás a pénz megérkezése után, heti egy alkalommal történik!

Kérlek csak akkor licitálj ha a vásárlást komolyan gondoltad és az itt leírtakat elolvastad és megértetted! Amennyiben licitgyőzelem után a termékért nem jelentkezel 1 héten belül vagy mégsem kéred a terméket, NEGATÍV értékelést készítek!

Kedves Látogató, leendő Vásárló! Csak akkor licitálj, ha a fentieket elolvastad, megértetted és tudomásul vetted!

Ennek reményében kívánok mindenkinek jó licitálást!