Vélemény:99.76 pozitív
Regisztrált:2009-09-01 16:51:47
Utolsó belépés:2019 november 12, 10:27
Pozitív visszajelzések:1696
Semleges visszajelzések:10
Negatív visszajelzések:4

Sziasztok!ÉN 1 TOLÓKOCSIS FIU VAGYOK . AZ ANYUKÁM SEGITSÉGÉVEL TUDOK IRNI S MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉREK HA NEM MINDJÁRT IROK VISSZA. SZEPTEMBERTŐL CSAK HÉTVÉGENKÉNT VAGYOK ELÉRHETŐ MIVEL KOLLÉGISTA LESZEK.ILLETVE SZÜNETEKBEN,VAGY HA BETEG VAGYOK.TERMÉKEIM KÖZÖTT TALÁLTOK SOK CSAJOS CUCCOT IS,EZEK A NŐVÉREM DOLGAI.A NYUGDIJAM MELLÉ SZERETNÉK EGY KIS ZSEBPÉNZT GYŰJTENI,S Ő IS PRÓBÁL NEKEM EBBEN SEGITENI.HA VALAMELYIK TERMÉKEMET LEÜTÖD,LÉGYSZI EGY HÉTEN BELÜL JELENTKEZZ,MERT ELLENKEZŐ ESETBEN VISSZATESZEM A TERMÉKET.IRJATOK BÁTRAN VÁLOGASSATOK A TERMÉKEIMBŐL.     Cserélni azonnali áron tudok.

 Az Európai Unió országaiban a 2004.01.01-én hatályba lépett új magán adásvételi jogokat szabályozó törvény értelmében az összes aukcióra bocsátott termék és / vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia,felelősség vagy visszavételi kötelezettség a vevővel szemben.A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leirásában szerepelnie kell,egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell hogy adjon az eladott termékre.Az itt feltüntetett leirás minden aukciómra vonatkozik.

NYÁRI AKCIÓ!!!

Ha 10 db nyári gyerekrucit vásárolsz,300 ft/db áron a tiéd lehet,+ 1 db-ot ajándékba adok!Kellemes nézelődést és vásárlást kivánok!

Utánvéttel nem postázok!