Vélemény:99.75 pozitív
Regisztrált:2009-11-03 19:21:21
Utolsó belépés:2021 március 5, 11:55
Pozitív visszajelzések:1572
Semleges visszajelzések:12
Negatív visszajelzések:4

Szeretettel üdvözöllek bemutatkozó oldalamon! Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi tudnivalókat - a termék leütésével ugyanis ezeket a feltételeket is elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el. A legfontosabb információk rögtön az elején következnek:

Mindenekelőtt: 2020 szeptember 13. és november 12. között nem leszek Magyarországon, így a megrendelt termékeket november 13-tól tudom csak átadni/postázni.

1. Fizetési módok. Az átutalás, a személyes átvétel és a postai csekk mellett fizethetsz PayPallal is. Postai csekken NE fizess a bankszámlámra, csak az általam megadott címre. Utánvéttel nem postázok semmit!á

2. A termék átadása. A személyes átvétel csak Tatabányán lehetséges. Amennyiben nem tudod Tatabányán személyesen átvenni, a postaköltséggel növelt vételár beérkezése után, két munkanapon belül postázom az általad megadott címre. Személyes átvétel esetén a termék természetesen megtekinthető/kipróbálható, postai küldés előtt pedig ellenőrzöm a minőségét. Saját feleslegessé vált termékeimet árulom. Postázás esetén kizárólag a hivatalos díjat kell fizetned, rejtett költségek (csomagolás, stb) nálam nincsenek. A szállítási díjak gyakran változnak, a termékoldalon látható díjak sok esetben már elavultak, ha kétségeid vannak, a termék leütése előtt érdeklődj. Webox már nem létezik, jelenleg a legolcsóbb szállítási mód az MPL (postai) csomagautomata, könnyű és vékony termékek esetében a postai levél.

3. A termékek leírása tartalmazza a termék jellemzőit, állapotát, esetleges hibáját. A termékek többsége használt - ezt minden esetben vedd figyelembe, mielőtt döntesz a vásárlásnál. A hibás termékeknél a leírásban fel van tüntetve a hiba jellege. Az új állapot nem a termék korát, hanem állapotát jelöli, az újszerű terméknél minimális esztétikai hibák lehetségesek, a használt állapot a terméknél a használatot (és amennyiben ez lényegi tulajdonságot jelent, az esztétikai állapotot) lényegileg nem befolyásoló hiányosságok, a használtabb terméknél erőteljes esztétikai hibák lehetségesek (de a termék használható!). Modellezve: egy újszerű könyvnél a könyv élei, sarkai lehetnek kissé kopottak, használt könyvnél néhány lap lehet foltos, esetleg pacás, a kötés megtörhet, használtabb könyv lehet szamárfüles, a lapok lehetnek helyenként tépettek, a hibás könyvnél már hiányzik a borító, néhány lap stb. Természetesen minden termék és termékcsoport egyedi (mint tudjuk, hibátlan gyermekkönyv és gyereklemez nem létezik :-) - tehát ha bizonytalan vagy a leírás alapján, kérdezz nyugodtan.

4. Csere. Általában nem cserélek, tehát általánosan ilyen kérdésekkel, kérlek, ne is zaklass, ha valami megtetszik a termékeid közül, leütöm és megvásárolom, így egyszerűbb és egyértelműbb. Ami kivétel: szárazföldi teknősök és gőték. Ha cserét ajánlasz, ennek megfelelőnek jelöld meg a Te cserealapodat, illetve hogy mit szeretnél érte cserébe.

5. Spórolás. Mindenki szeret minél olcsóbban vásárolni (én is!), ezt nálam a következő módon teheted meg:

Alkudj - de ésszerűen. Ha egy terméket 5000 Ft-ra áraztam be, nem fogom 2000-ért odaadni. Viszont nagyon is hajlok olyan jellegű alkura, amely nagy mennyiségre (akár egy egész termékcsoportra) vonatkozik, ebben az esetben nagy árengedményre is hajlandó vagyok.


6. Amit érdemes megnézned: 

- A napilapokat születésnapra szokták vásárolni, hiszen konkrét dátumra szólnak és valóban egyedi ajándékok, ha nem találsz megfelelő dátumra szólót, érdeklődj, hátha van a pontos napra szóló.

- ezenkívül tucatnál is több bekötött és kötetlen évfolyamok havilapokból és egyéb periodikákból

- kb két tucat dedikált könyvet is találsz, Papp Lacitól Moldován át és Ranschburg professzorig,

- sok reprint könyv között válogathatsz, jelentős részük új vagy újszerű állapotú,

- több tucat repüléssel kapcsolatos tárgyi emlék, köztük (bár jelentős részüket elvitték már), Malévosok is, mintegy két tucat, részben már megszűnt légitársaságtól

- régebbi számítástechnikai (de működőképes) kütyükkel, ma már ritkaságnak számító, nehezen beszerezhető kábelekkel, alkatrészekkel találkozhatsz. Ha nem találsz valamit, kérdezz.

 

Kellemes böngészést kívánok és remélem, mielőbb elégedett vásárlóim között üdvözölhetlek!