Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2009-11-15 14:56:18
Utolsó belépés:2021 október 15, 11:57
Pozitív visszajelzések:53
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

 Kedves Érdeklődő!

 Többnyire családunk kinőtt-megunt dolgait töltöm fel, de néha új dolgokat is találhatsz nálam - többnyire fix áron. Remélem, tetszeni fog, amit tőlem vásárolsz! 
   Postaköltségeim pontosak, gyakran használok postakész borítékot (így a súly alapú postánál általában kevesebbe kerül a feladás). Ha több mindent vásárolsz, postaköltség spórolható, hiszen az nem adódik össze, csak egy kicsit lesz több.

   Alkudozni lehet, de alapvetően kedvező árakat próbálok megadni, így nem biztos, hogy sikerülni fog... Vásárlás után meg fogod kapni a zsibvásáron keresztül írt levelem, amiben minden szükséges infót leírok.  Fizethetsz Tescóban levásárolható jeggyel, rózsaszín csekken (csak a lakcímemre!), utalással (saját nevemen: Duna Takarék, Budapest Bank, más nevén: Erste), de bármi más megoldás is szóba jöhet. Utánvéttel nem postázok! 

   Személyes átvétel a győri lakcímemen (Szentiván), néha Adyvárosban (oda el kell juttatnom), esetleg amerre járok - egyeztetés után. Ha megkapom az összeget, 3 munkanapon belül postázok - kivétel, ha nyaralunk, rokonlátogatásra utazunk (ez esetben kis türelmet kérek, mert ami nincs épp nálam, azt csak hazaérkezés után tudom postázni - főként ünnepek, iskolai szünetek környékén fordulhat elő). 
   Simán csak saját felelősségre postázok, nem szeretnék a levél eltűnése miatt negatívot kapni, de a korrekten megfogalmazott semleges a többi vevő számára jelzés értékű lehet. Eddig két általam feladott sima küldemény tűnt el út közben, amiből az egyik volt egy hasonló oldalon eladott termék, de többségében azok is 1-2 nap alatt oda szoktak érni. A sima postát utánkövetni nem lehet (a számla, blokk nem számít bizonyító erejűnek), de az ajánlott is csak két hét után kerestethető, így probléma esetén elsősorban a saját postádon érdeklődj, nincs-e ott a küldemény.

   Más hasonló oldalon is jelen vagyok, ha ott megtalálsz, bármit áttöltök erre az oldalra - ez esetben alkuképes vagyok.


Üdv: Ilona