Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2010-01-19 12:39:56
Utolsó belépés:2022 január 20, 08:55
Pozitív visszajelzések:124
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Kedves Vásárlók!

Bemutatkozásképpen: ezen a piactéren  kizárólag minőségi termékekkel szeretnénk jelen lenni. Termékeink nagy részét egyenesen a gyártotól vásároljuk, ezért az árain alacsonyabbak a piaci áraknál. Vannak termékeink amiket saját magunk gyártunk, ezért áraink ebben az esetben is alacsonyabbak a piaci árnál. Termékeinkre garanciát vállalunk, számlaképesek vagyunk.

Többnyire fix áras termékeink vannak, tehát azonnal elvihetőek. Kínálatunk folyamatosan bővül. Kérésre inditun megfelelő aukciókat.

Termékek átvétele: az aukcióra feltett termékeinket személyesen a XV kerületben  lehet átvenni.,  illetve postázom banki előreutalás mellett. UTÁNVÉTELcsak megbizható partnereknek.

A postaköltség a termék súlyától függően a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő, csomagolásra külön díjat nem kérek, kivéve ha nagyobb csomagról van szó(doboz ár)! A banki előreutalás történhet közvetlenül K&H Banki befizetéssel is, rózsaszín csekket nem áll modunkban elfogadni. 

Termékeink eladása után ÁFÁ-s számlát állittunk ki, ezért az áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t! Minden esetben ha szükséges a posta költséget is feltüntetjük a számlán!

Előre is köszönjük a vásárlásokat.

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek.