Termék kiemelések a Zsibvásáron

Az eladás egyik legfontosabb eleme, hogy a terméket miként lehet megkülönböztetni a többi hasonló terméktől. A megkülönböztetésre, a termékek kiemelése egy nagyszerű lehetőség.

A Zsibvásáron többféle kiemelési mód közül lehet választani:

All in csomag
"All In" csomag , ami azt jelenti, hogy az összes kiemelést együtt 130 Forintos kedvezménnyel lehet igénybe venni.

400,-Ft.
Kiemelés a listák elejére Kiemelés a listák tetejére
a cikk előre sorolódik a kategória és keresési listákban, a lehetséges vásárlók mindig előbb pillantják meg az Ön termékét.
250,-Ft.
Háttérszín Háttérszín változtatása
a termék megkülönböztetett háttérszínnel jelenik meg a listákban. A vevők figyelmét magára vonja és így többen megtekintik, ami több eladást jelenthet.
100,-Ft.
Vastagított betű Megnevezés félkövérrel szedve
a termék megnevezését félkövérrel szedjük a különböző listákban, ezzel is jobban felkeltve a vevők érdeklődését, miközben a kategóriákat böngészik.
80,-Ft.
Vastagított keret Bekeretezés a listákban
a listákban mutatott teljes sor köré egy keretet teszünk, ami ugyancsak a látogatók figyelmének felkeltését szolgálja.
50,-Ft.
Ajándék ikon Ajándék ikon
Ha ez a cikk ajándékozásra is alkalmas, jelölje meg. A különböző listákban egy ajándékdoboz ikon hívja fel a lehetséges vásárlók figyelmét.
50,-Ft.

Befizetés indítása

A kiemelés időtartama

A termékek kiemelése a lejárat időpontjáig érvényes, azaz ha egy termék 18 nap és 5 óra múlva jár le, akkor például a "Kiemelés a listák tetejére" szolgáltatás 18 napig és 5 óráig tartja a terméket a listák elején.


Mennyivel nézik meg többen ha kiemelek?

A statisztikák szerint a kiemelések megsokszorozzák a látogató számot.
Íme néhány adat.

Kiemelés típusa Átlagos látogatószám növekedés a kiemeletlen aukciókhoz képest A kiemelés ára
Listák elejére
(pl.: kategória)
670% 250 Ft
Keretezés 421% 50 Ft
Ajándékos ikon 347% 50 Ft


Melyik kiemelést éri meg kipróbálni?
A főoldali kiemelést ugyan sokkal többen nézik meg, de olyanok is megnézik akik nem érdeklődnek az adott termék iránt. A többi kiemelést főleg olyanok látják, akik maguk is aktívan keresnek. Ha egy kategóriában nagyon sok a termék, megérheti a lista elejére kerülni. Más esetben egy ajándékos ikon vagy keretezés is elég. Mindenki döntse el maga.

Hogyan kell a kiemelésért fizetni?
 A kiemelést csak az egyenleged terhére lehet megrendelni. Tehát ha nincs elég pénz a zsibvásáros kredit egyenlegén, akkor előre át kell utalni rá. De kipróbálni szinte mindenki kipróbálhatja hiszen a hitelesítésnél átutalt pénzzel automatikusan feltöltjük az egyenlet és azt szabadon fel lehet használni.